Sport

Florin Călinescu va comenta un nou meci în Liga 1. A făcut spectacol etapa trecută, la FCSB – Academica Clinceni

Îndrăgitul actor și realizator de emisiuni TV Florin Călinescu revine la microfon pentru a comenta un nou meci de fotbal.
30.09.2021 | 10:30
Florin Calinescu va comenta un nou meci in Liga 1 A facut spectacol etapa trecuta la FCSB  Academica Clinceni
Florin Călinescu. Foto: captură PRO TV
ADVERTISEMENT

Florin Călinescu recidivează. Realizatorul TV va comenta la sfârșitul acestei săptămâni al doilea meci de fotbal din Casa Pariurilor Liga 1.

A făcut spectacol la debutul în calitate de comentator sportiv, iar reprezentanții televiziunii generaliste Prima TV au decis să meargă în continuare pe mâna lui.

ADVERTISEMENT

Se preconizează spectacol la microfon

Fan declarat al ”Sportului Rege” și al echipei FC Liverpool, Florin Călinescu a comentat în premieră un meci de fotbal, săptămâna trecută, RFCSB – Academica Clinceni.

Maniera proprie și replicile savuroase i-au adus o nouă provocare. Sâmbătă, actorul se va afla din nou la microfon pentru a comenta disputa dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și Rapid București.

ADVERTISEMENT

Meciul contează pentru etapa a 11-a în Casa Pariurilor Liga 1, iar Florin Călinescu va împărți sarcinile cu Bogdan Cosmescu, cel care i-a fost alături și la precedentul meci.

Și de această dată telespectatorii vor avea parte de un show de zile mari marca Florin Călinescu, un personaj extrem de îndrăgit, care are mereu cuvintele potrivite la purtător.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 65 de ani, actorul originar din Timișoara nu este străin de fenomenul sportiv. În 2003 a prezentat vreme de un an emisiunea Procesul Etapei, la Pro TV.

A urmat perioada 2005-2007 în care Florin Călinescu a realizat emisiunea Om la om la TV Sport.

Prima TV , cea mai nouă televiziune intrată pe segmentul sportiv

Revenită recent pe piața transmisiilor sportive Prima TV inovează și o face cu succes în ceea ce privește alegerea comentatorilor.

ADVERTISEMENT

Primul joc din actuala ediție a Casei Pariurilor Liga 1 transmis de Prima TV l-a avut ca invitat pe un alt celebru realizator de emisiuni de satiră, Dragoș Pătraru de la Starea Nației.

De altfel administratorii postului TV nu vor să se oprească la Pătraru și Călinescu și au promis că și alte vedete se vor alătura lui Bogdan Cosmescu pentru a comenta transmisiuni sportive.

ADVERTISEMENT