News

Florin Cîțu este în doliu. Mama premierului a murit vineri seara

Premierul Florin Cîțu este în doliu. Mama acestuia a murit vineri seara.
04.06.2021 | 22:23
Florin Citu este in doliu Mama premierului a murit vineri seara
ADVERTISEMENT

Doliu în familia premierului Florin Cîțu. Mama acestuia a încetat din viață în cursul serii de vineri, 4 iunie, informează Antena 3.

Decesul acesteia a survenit după ce în ultimul timp s-a confruntat cu o boală incurabilă.

Florin Cîțu, în doliu. Mama premierului a murit vineri seara

Adrian Ursu, jurnalistul postului de știri citat, a precizat că mama premierului, Elena Cîțu, s-a stins după o suferință cumplită și lungă. În ultimele săptămâni, aceasta a dus luptă grea, dar discretă, cu o boală severă.

ADVERTISEMENT

”O veste cumplită primită în urmă cu puțină vreme de către premierul Florin Cîțu: mama domniei sale, din păcate, s-a stins din viață, astăzi, după o suferință cumplită și lungă.

O luptă pe care a dus-o în aceste săptămâni discret, așa cum vrea, de altfel, familia premierului Florin Cîțu să fie și ceea ce se va întâmpla de acum încolo când se vor săvârși toate cele lumești, tot ritualul care se cuvine într-o astfel de întămplare nefericită în orice familei.

ADVERTISEMENT

Condoleanțe, Dumnezeu să o odihnească în pace. Zilele următoare vor fi extrem de delicate pentru toți membrii familiei premierului Cîțu”, a spus jurnalistul.

După acest moment dificil din familie, premierul și-a schimbat, în ultima clipă, programul pentru ziua de sâmbătă, când trebuia să participe la prima etapă a circuitului Grand Chess Tour™️ 2021 – Superbet Chess Classic Romania 2021, asa cum era anunțat inițial, scrie observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

Florin Cîțu se afla la Baia Mare când a aflat de tragedie și s-a întors de urgență la București. Vineri, acesta a vizitat Centrul de vaccinare drive-thru amenajat în Piaţa Libertăţii din Baia Mare şi a participat la prezentarea planului de investiţii şi a proiectelor pentru judeţul Maramureş.

Unde locuia mama premierului Florin Cîțu

Mama premierului, Elena, alături de tatăl acestuia, Vasile, locuiau în satul Tulei (comuna Golești) județul Vâlcea.

ADVERTISEMENT

Mama lui Florin Cîțu își vedea rar fiul, după cum a mărturisit chiar tatăl acestuia pentru un post TV.  Tatăl său a mai spus că nu și-a dorit ca Florin Cîțu să ajungă premier, deoarece implică multe responsabilități.

”Vă spun sincer, eu nu îmi doream să fie premier. E și așa tare greu, îl văd rar, are multe responsabilități. Vine pe aici mereu, plimbă câinele prin pădure, normal că ține la locurile astea”, a povestit Vasile Cîțu, în martie 2020.

ADVERTISEMENT