Sport

Florin Costea a semnat cu FC U Craiova! Anunțul oficial și prima imagine alături de Adrian Mititelu: „Bine ai revenit!”

Florin Costea a semnat cu FC U Craiova! Anunțul oficial a fost făcut de clubul finanțat de Adrian Mititelu în cursul zilei de luni, 19 februarie.
19.02.2024 | 12:43
Florin Costea a semnat cu FC U Craiova Anuntul oficial si prima imagine alaturi de Adrian Mititelu Bine ai revenit
Florin Costea a semnat cu FC U Craiova! Anunț-bombă făcut de olteni pe căile oficiale de comunicare. Foto: Facebook - @FC U Craiova.
ADVERTISEMENT

Florin Costea a semnat cu FC U Craiova! Fostul atacant din Bănie va ocupa postul de director sportiv al clubului finanțat de Adrian Mititelu. Schimbarea de proporții de la vârful conducerii a fost anunțată după înfrângerea clară cu CFR Cluj, scor 1-3.

Florin Costea a semnat cu FC U Craiova! Anunțul oficial și prima imagine alături de Adrian Mititelu: „Bine ai revenit!”

Florin Costea este noul director sportiv al lui FC U Craiova! Fostul atacant al oltenilor, care a mai jucat, printre altele, pentru Steaua București și CFR Cluj, a fost prezentat oficial în cursul zilei de luni, 19 februarie.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul care a evoluat ultima oară la Muscelul Câmpulung a apărut în fotografia de prezentare alături de patronul Adrian Mititelu. Cei doi sunt în relații de prietenie foarte bune. Robert Săceanu, fostul director sportiv al oltenilor, va ocupa o nouă funcție. „Bine ai revenit, Florin Costea!

Florin Costea, unul dintre cei mai importanți foști jucători ai echipei noastre, va ocupa de astăzi funcția de director sportiv în cadrul clubului nostru. În același timp, Robert Săceanu va prelua funcția de director delegat”, a fost anunțul oficial al celor de la FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

Florin Costea, în lojă alături de Adrian Mititelu la FC U Craiova – CFR Cluj 1-3

Adrian Mititelu caută soluții cu efect imediat pentru a redresa corabia. FC U Craiova a ajuns la 4 înfrângeri și o singură victorie în 2024 și a coborât până pe locul 12 în clasamentul din SuperLiga.

La meciul cu CFR Cluj de pe „Ion Oblemenco”, Adrian Mititelu a fost surprins în lojă alături de Florin Costea. De-a lungul carierei sale, fotbalistul a adunat 125 de apariții în tricoul „alb-albaștrilor”, reușind să marcheze 55 de goluri și să ofere 13 pase decisive.

ADVERTISEMENT
Florin Costea
Florin Costea a stat în lojă alături de Adrian Mititelu la FC U Craiova – CFR Cluj 1-3. Foto: captură Digi Sport.

CFR Cluj, Steaua București, CSM Râmnicu Vâlcea, Arsenal Tula, Turnu Severin, ACS Șirineasa și Zakho sunt echipele la care a jucat Florin Costea de-a lungul timpului. Ajuns la 38 de ani, Florin Costea a fost golgheterul primei ligi a României în sezonul 2008/2009, la egalitate cu Gigel Bucur (17 goluri).

  • 7 meciuri are Florin Costea la naționala de fotbal a României

Florin Costea despre relația cu Adrian Mititelu: „A fost ca un tată pentru mine”

În urmă cu aproximativ un an, Florin Costea a vorbit despre relația cu Adrian Mititelu. Atacantul a avut doar cuvinte de laudă la adresa finanțatorului din Bănie. „Una foarte bună. A fost ca un tată pentru mine, m-a ajutat foarte mult.

ADVERTISEMENT

Din păcate, a venit acea accidentare, dar și problema cu dezafilierea. Probabil aș fi jucat în continuare și poate reușea, în sfârșit, să mă vândă la o echipă, însă așa a fost să fie”, declara Florin Costea, conform sport.ro.

ADVERTISEMENT