Life

Florin Dumitrescu, anunț neașteptat după 9 ani de căsnicie. Ce spune bucătarul despre soția sa: ”O aventură”

Ce anunț neașteptat a făcut Florin Dumitrescu la noi ani de la momentul în care s-a căsătorit cu Cristina Sima. Ce spune despre soția lui.
09.06.2023 | 18:16
Florin Dumitrescu anunt neasteptat dupa 9 ani de casnicie Ce spune bucatarul despre sotia sa O aventura
Florin Dumitrescu, anunț neașteptat după nouă ani de căsnicie. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Ce anunț a făcut Florin Dumitrescu după nouă ani de căsnicie. Ce a spus celebrul bucătar despre soția lui, Cristina Sima.

Florin Dumitrescu, anunț neașteptat după nouă ani de căsnicie

Celebrul bucătar de la Antena 1 și soția lui au împlinit nouă ani de la căsătorie. Florin Dumitrescu și soția lui sunt poate mai îndrăgostiți ca niciodată.

ADVERTISEMENT

„O aventură foarte frumoasă la care încă mai construim. Punem cărămidă peste cărămidă de la an la an și ne creăm amintiri, pentru că ăsta este scopul nostru, să ne creăm amintiri împreună”, a precizat cheful la Antena Stars.

Florin Dumitrescu a caracterizat cei nouă ani de căsătorie cu soția lui drept o adevărată aventură la care încă mai construiesc. Florin Dumitrescu a spus chiar că scopul său și al iubitei sale este să creeze mereu amintiri frumoase împreună.

ADVERTISEMENT

„Cea mai importantă zi, 9 ani de atunci! Cea mai frumoasă mireasă și cea mai frumoasă rochie!

La mulți ani, iubita mea! Să ne iubim sănătoși încă 3 vieți de acum încolo!”, spunea chef Dumitrescu pe rețelele de socializare.

Unde merge chef Florin Dumitrescu cu familia în vacanță

Florin Dumitrescu a mai povestit și că soția lui s-a lăsat destul de greu cucerită dar iată că viața acestor împreună a dovedit că sunt perfecți unul pentru celălalt.

ADVERTISEMENT

Cheful a mai vorbit și despre planurile pe care le are în această vară cu soția lui și cele două fiice ale sale. Celebrul jurat de la Antena 1 a spus că vor avea două destinații de vacanță în acest an, anume Italia și Grecia.

„Vara asta vom merge în Italia și în Grecia. Îmi place foarte mult în Italia.

Este singurul loc din toată Europa în care eu consider că serviciile sunt raportate corect la calitate-preț, iar în Grecia pentru că e nevoie și de liniște și fără prea mult haos”, a mai spus cheful.

ADVERTISEMENT