Life

Florin Dumitrescu, gest incredibil pentru soția lui, direct în platoul Chefi la Cuțite. Internauții au fost impresionați: “Ce frumos”

Florin Dumitrescu a făcut un gest uimitor pentru soția lui, la Chefi la Cuțite. Internauții din mediul online au fost impresionați.
27.04.2023 | 15:03
Florin Dumitrescu gest incredibil pentru sotia lui direct in platoul Chefi la Cutite Internautii au fost impresionati Ce frumos
Florin Dumitrescu, gest incredibil pentru soția lui, direct în platoul Chefi la Cuțite. Sursa foto: Capturi Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Soția lui Florin Dumitrescu a fost chemată de bucătar în platoul de la Chefi la Cuțite, iar acesta a făcut un gest incredibil pentru ea. Utilizatorii din mediul online au fost și ei impresionați.

Ce gest a făcut Florin Dumitrescu pentru soția lui, în platoul Chefi la Cuțite

Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina Sima Dumitrescu, au o căsnicie foarte fericită. Acest lucru a fost observat și urmăritorii din mediul online. Chiar în timpul emisiunii Chefi la Cuțite, juratul a făcut un gest uimitor pentru soția sa.

ADVERTISEMENT

Fiind un bucătar foarte bun, Florin Dumitrescu nu gătește acasă, ci partenera sa de viață. Din acest motiv, bucătarul vrea să se bucure mereu de o experiență culinară pe măsură. Astfel, îi dă sfaturi Cristinei în legătură cu preparatele pe care să le gătească acasă.

În timp ce se afla la masa juraților, în cadrul emisiunii de la Antena 1, Florin Dumitrescu a gustat un preparat cu specific tradițional dintr-o anumită zonă a țării, care i-a plăcut foarte mult.

ADVERTISEMENT

În acel moment, din culise, juratul a chemat-o pe soția lui și a îndemnat-o să guste sin felul de mâncare respectiv. În acest fel, bucătarul i-a arătat că și el ar vrea să mănânce acasă același lucru.

Cristina Dumitrescu i-a promis soțului ei că îi va pregăti acest fel de mâncare acasă. La rândul ei, soției bucătarului i-a plăcut foarte mult preparatul, astfel că l-a luat din fața lui Florin Dumitrescu pentru a-l savura în culise. Colegii juratului s-au amuzat pe cinste după această scenă.

ADVERTISEMENT

În mediul online, internauții au apreciat felul în care Florin Dumitrescu s-a purtat cu partenera lui de viață. Faptul că acesta nu i-a făcut niciun reproș Cristinei în momentul în care i-a luat mâncarea nu a trecut neobservat de fani.

Cum au reacționat internauții

Partea aceasta din emisiune a fost postată pe Tik Tok, acolo unde utilizatorii au lăsat numeroase comentarii. “Iubitaaa, vreau și eu. Îmi faci? Super dulce momentul. Bravo, chef!”, “Ce frumos gest a făcut Florin față de soția lui”, “Așa arată un bărbat care își iubește soția.”

ADVERTISEMENT

“Când i-a dat părul la o parte ca să nu îi intre în mâncare”,“Bravo Florin, dragoste adevărată, filmul cu Zelda e peste cel cu cei 3 bucătărași fâsâiți.”, sunt doar câteva dintre comentariile utilizatorilor, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT