Life

Florin Dumitrescu, mesaj tulburător de Revelion, după ce a plecat de la Chefi la Cuțite: ”Lăsați în urmă trecutul”

Florin Dumitrescu, unul dintre foștii jurați de la Chefi la Cuțite, a transmis un mesaj deosebit cu ocazia ultimei zile ale acestui an.
31.12.2023 | 12:09
Florin Dumitrescu mesaj tulburator de Revelion dupa ce a plecat de la Chefi la Cutite Lasati in urma trecutul
Florin Dumitrescu, mesaj cu înțelesuri adânci, de Revelion / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu a plecat de la Antena 1, din postul de jurat la Chefi la Cuțite, după ce, în ultimul sezon, a câștigat competiția. Renumitul chef, care acum este în proces cu televiziune din cauza show-ului, a avut de transmis un mesaj cu multe înțelesuri, de Revelion.

Ce mesaj transmite Chef Florin Dumitrescu, de Revelion

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au surprins pe toată lumea când a fost anunțat faptul că nu mai sunt jurații Chefi la Cuțite de la Antena 1. Decizia, luată pare-se din cauză că nu ar fi vrut să intre la filmări din cauza extenuării, a fost luată de șefii postului.

ADVERTISEMENT

De atunci, între Antena 1 și cei trei chefi se duce un război surd. Televiziunea a luat decizia să îi dea în judecată pe cei trei pentru a obține daune consistente de la ei. Asta deși, susțin simpaticii foști jurați, ei ar fi anunțat că sunt prea obosiți pentru ca, în toamna care a trecut, să revină la cârma emisiunii.

Acum însă, Florin Dumitrescu pare să fie împăcat cu tot ce s-a întâmplat. Ba chiar, din mesajul pe care l-a transmis prin intermediul conturilor de socializare, tânărul chef sugerează că altele sunt lucrurile importante. Și, în niciun caz nu se referă la glorie, renume sau la ceea ce se spune despre o persoană sau alta.

ADVERTISEMENT

”Din suflet vă doresc tuturor să aveți un an nou care să vă aducă cele mai frumoase experiențe. Învățați să lăsați în urmă trecutul, pentru că indiferent de disponibilitatea voastră, trecutul se şterge indiferent de cât de mult v-ați sacrificat. Şi să nu vă plecați urechile la ce spune lumea despre voi, nimeni nu este în măsură să vă cuantifice efortul, compromisul sau dăruirea.

Alergați doar după fericire şi iubire. Este singurul bun care nu se vinde la raft. Vă mulțumesc tuturor celor care ați trecut pe pagina asta în ultimii 10. Cât despre viitor, planificati nimic. Dar sigur nu este nici un glob de cristal care să poată cuprinde cât poti să mai duci, bine sau rău. Numai bine, rău la nimeni! Fiți demni”, spune Florin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu s-a reorientat

Florin Dumitrescu pare să fie un exemplu și în viața personală, nu doar în bucătărie. Maestru al preparatelor delicioase, chef-ul de doar 36 de ani are o familie care poate fi dată exemplu. Iar dragostea pe care i-o poartă soției este, de fiecare dată, strigată în gura mare. La fel ca și cea pentru cele două fetițe ale cuplului.

”Liniștea, pacea si zâmbetul sunt cele mai însemnate declarații de dragoste. Mângâierea ei este ca untul în mâncare, ca sarea în bucate, ca gheața în pahar. Tu ești completarea mea. Sunt săvârșit si gata de orice cu tine lângă mine”, i-a transmis, public, soției sale, Cristina.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, plecarea lui Florin Dumitrescu de la Chefi se va simți și în bugetul familiei. Iar asta pentru că, potrivit informațiilor FANATIK, și el, la fel ca și Bontea sau Scărlătescu, erau plătit regește. În jur de 50.000 de euro pentru fiecare sezon, adică pentru câteva luni de filmare.

E adevărat, Florin Dumitrescu pare să se fi reorientat deja. El lucrează ca și consultat culinar, iar din informațiile noastre, lucrurile merg ca unse. La fel stau lucrurile și pentru Chef Cătălin Scărlătescu, acesta lansându-și, de curând, o carte de bucate.

ADVERTISEMENT