Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florin Gardoș face lumină în scandalul celebrelor punguțe ale lui Neubert la FCSB

Florin Gardoș face lumină în scandalul celebrelor punguțe ale lui Thomas Neubert din perioada Reghecampf de la FCSB. Fostul fundaș a dat mai multe detalii legate de suplimentul adus din Germania.
20.09.2023 | 14:03
Florin Gardos face lumina in scandalul celebrelor pungute ale lui Neubert la FCSB
Florin Gardoș face lumină în scandalul celebrelor punguțe ale lui Thomas Neubert din perioada Reghecampf de la FCSB. Fostul fundaș a dat mai multe detalii legate de suplimentul adus din Germania.
ADVERTISEMENT

În urma discuției despre Simona Halep și cazul de dopaj, s-a adus aminte și despre scandalul celebrelor punguțe ale lui Thomas Neubert de la FCSB. Florin Gardoș face lumină pe acest subiect și explică ce conținea respectiva băutură din Germania. Fostul fundaș a dat și un exemplu care dovedește faptul că jucătorii din perioada Reghecampf nu se dopau.

Gardoș face lumină în scandalul celebrelor punguțe ale lui Neubert

La FANATIK SUPERLIGA, Florin Gardoș face lumină în scandalul celebrelor punguțe ale lui Thomas Neubert de la FCSB. În perioada Reghecampf, se spunea că jucătorii lui Gigi Becali se dopau, iar totul a început după ce un jurnalist a aflat de punguțele lui Neubert din Germania. Fostul fundaș al “roș-albaștrilor” a vorbit deschis despre ceea ce conține băutura respectivă.

ADVERTISEMENT

“E o tâmpenie. Erau niște substanțe pe care Thomas le lua de la o firmă din Germania. După ce m-am accidentat, eu nu am reușit niciodată să mai revin la același nivel cu cel de dinainte de accidentare. Iar dacă într-adevăr ar fi fost ceva de genul în punguțele acelea, le-aș fi luat fără nicio problemă, numai ca să pot reveni, pentru că eram disperat să revin la acel nivel. L-aș fi sunat pe Thomi să îmi dea imediat. 

Nu am avut niciodată atât de multe controale anti-doping cum am avut în acei doi ani la Steaua. Erau niște pliculețe cu o băutură care te ajutau să te hidratezi mai rapid, doar că fiind frig afară, ei le țineau într-un termos, să fie calde și să nu se răcească.”, a declarat Florin Gardoș.

ADVERTISEMENT

Alex Băluță ar putea reveni la meciul FCSB – Farul

Horia Ivanovici a vorbit în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA, despre posibilitatea ca Alexandru Băluță să fie apt pentru FCSB – Farul: “Să începem cu o știre de ultimă oră. Ieri am anunțat pe Fanatik că Băluță este indisponibil pentru derby-ul cu Farul. E indisponibil pentru derby-ul Farul – FCSB, din etapa a 9-a, de duminică seară de la 21:45. Între timp au venit informații mult mai bune pentru Băluță. 

Se încearcă recuperarea lui în extremis. Deci nu mai este 100% că Băluță nu va juca împotriva Farului, dar se pare că staff-ul medical încearcă adevărate minuni, încearcă să-l recupereze măcar să joace în a 2-a repriză dacă nu de la început.

ADVERTISEMENT

 Există o posibilitate, într-adevăr mică, dar a apărut o rază de soare. Și Băluță s-ar putea totuși să joace, nu știm când, în derby-ul dintre Farul și FCSB, un jucător foarte important care contează foarte mult în acest meci important”.

FCSB are fanii de partea ei în disputa cu CSA Steaua

Daniel Oprița a vorbit despre sondajul făcut pe numărul fanilor echipelor FCSB și CSA Steaua: “Nu am văzut sondajul, nu am știut. Eu zic că problema e cu promovarea. Dacă echipa ar promova în Liga I eu zic că s-ar schimba, ar sta altfel lucrurile. Posibil ca procentajul să fie invers. Jucăm pe Ghencea și ne numim Steaua. Problema asta cu promovarea asta e problema.

ADVERTISEMENT

Dacă promovăm ar fi emulație, nu știu dacă s-ar juca cu stadionul plin, dar 15 – 20.000 ar veni la meci. Să vedem acum la meciul cu Rapid în cupă. E ca și cum ar fi un meci de Liga I. Dacă se umple stadionul înseamnă că sunt, că suporterii vin”.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Val de reacții după acuzele englezilor asupra Simonei Halep

ADVERTISEMENT