Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florin Gardoş şi Robert Niţă contre dure după arbitrajul lui Kovacs: „Vezi penalty-ul cu televizorul stins!”

Florin Gardoș și Robert Niță, discuții în contradictori pe tema arbitrajului de la CFR Cluj - Petrolul. De ce nu au căzut cei doi de acord
19.09.2023 | 17:19
Florin Gardos si Robert Nita contre dure dupa arbitrajul lui Kovacs Vezi penaltyul cu televizorul stins
Două penalty-uri le-a refuzat Istvan Kovacs celor de la Petrolul la meciul împotriva lui CFR Cluj. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Gardoş şi Robert Niţă au încins dezbaterile la FANATIK SUPERLIGA, după CFR Cluj – Petrolul. „Lupii galbeni” au acuzat dur arbitrajul și au cerut două penalty-uri, refuzate de Istvan Kovacs.

Florin Gardoș și Robert Niță, schimb de replici la Fanatik SuperLiga: „N-am cum să-l cred că nu a văzut!”

Robert Niță a refuzat să accepte că Florin Gardoș nu a văzut greșelilie lui Istvan Kovacs: „Eu nu cred și n-am cum să-l cred pe Florin Gardoș, că el pe transmisiunea live nu vede că nu e penalty. Îl vezi cu televizorul stins, Florin! Ai jucat fotbal, ce naiba! Ai nevoie de reluare să vezi?!”.

ADVERTISEMENT

Moment în care fostul jucător al FCSB s-a enervat teribil: „Îmi cer scuze că nu l-am văzut! Că-mi spui tu că nu l-am văzut! Eu nu l-am văzut! Îți dau înregistrarea cu comentatorii meciului și nu zic nimic, nu știu!”.

Robert Niță și-a continuat discursul„N-ai văzut reluarea? Pentru că e rapidă faza și o mută de acolo! Dar nu că nu se vede!

ADVERTISEMENT

E atât de clar încât îl vezi pe-ăla când vine… Florine, n-au jucat la nivelul la care ai jucat tu! Ce naiba!”.

Gardoș însă nu s-a lăsat nici el: „Deci tu pe live ai zis penalty direct?! Când a căzut ăla jos?”. Rapidistul i-a confirmat din nou: „Direct, da! Și am zis și la Musi la fel! Că se vede cum întinde ăla piciorul și îl ridică”.

ADVERTISEMENT

Florin Gardoș s-a enervat și mai tare: Comentatorii meciului n-au văzut nimic! Ai tu ochiul de vultur!”

Florin Gardoș a venit cu un contraargument: „Bă, las-o! Comentatorii meciului n-au văzut nimic! Pe postul pe care m-am uitat eu.  Ai tu ochiul de vultur! E clar! Penalty cât se poate de clar! Dar eu unul, pe live nu l-am văzut! Pe reluare se vede clar.

Eu nu încerc să îl disculp pe Kovacs, dar eu consider că primul penalty n-a fost și greșeala mare e la penalty-ul numărul doi să zicem. Și dacă Mladinovici nu îi spune: ‘Vino să vezi faza!’.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA e LIVE pe homepage-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Emisiunea este transmisă ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube, de la ora 17:30.

i

Florin Gardoș și Robert Niță, schimb de replici dure din cauza lui Istvan Kovacs

ADVERTISEMENT