Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florin Gardoș, șocat de jocul oltenilor la FCSB – U Craiova 3-0: “Rău de tot!”

Florin Gardoș a făcut la FANATIK SUPERLIGA o analiză a derby-ului FCSB - U Craiova 3-0 și s-a arătat uimit de ce se întâmplă în tabăra oltenilor.
05.09.2023 | 11:20
Florin Gardos socat de jocul oltenilor la FCSB  U Craiova 30 Rau de tot
Florin Gardoș a făcut la FANATIK SUPERLIGA o analiză a derby-ului FCSB - U Craiova 3-0 și s-a arătat uimit de ce se întâmplă în tabăra oltenilor. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Trupa lui Laurențiu Reghecampf a avut o evoluție sub mediocră la partida desfășurată în Ghencea pe care au pierdut-o încă din prima repriză, atunci când vicecampioana României a înscris toate cele trei goluri.

Florin Gardoș, uluit de prestația oltenilor la FCSB – U Craiova 3-0

Afalt în studio la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, analistul Florin Gardoș i-a făcut praf pe olteni după întâlnirea FCSB – U Craiova 3-0, mai ales că la începutul sezonului îi vedea favoriți la titlu.

ADVERTISEMENT

”Nu mă așteptam să fie diferența asta. Eu o vedeam pe Craiova favorită la titlu anul acesta, am zis că uite ce echipă închegată au, au fundași centrali în sfârșit. Nu s-a văzut în niciun fel vreun progres la Craiova și rezultatul ăsta a fost surprinzător.

Ok, mă gândeam că FCSB poate să câștige, mai ales că în ultimii ani Craiova a avut mereu o problemă cu FCSB, dar diferența asta mare și lipsa de reacție mai ales în a doua repriză… Mă așteptam ca măcar în a doua repriză vor presa, își vor crea ocazii, se va întâmpla ceva. Nimic.

ADVERTISEMENT

Și asta s-a întâmplat și la meciul trecut cu Farul. Plus că nu și-au creat cine știe ce ocazii la meciurile astea. Rău de tot. Mi-aș pune mari semne de întrebare dacă aș fi conducător la Craiova.

Cred că la un moment dar domnul Rotaru zice: ‘Nu știu ce să mai fac’. Cred că asta gândește în momentul ăsta, pentru că bani a băgat, a tot transferat”, a declarat Gardoș, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Becali a râs de Rotaru

Gigi Becali credea, la începutul acestui sezon, că Universitatea Craiova era o contracandidată la titlu. Totuși, după ultimele două înfrângeri, din duelurile cu FCSB și Farul Constanța, oltenii par să fie cu moralul la pământ. Forma proastă a fost explicată de Becali la FANATIK SUPERLIGA prin implicarea lui Mihai Rotaru la echipă.

Universitatea Craiova este pe locul patru în SuperLigă, cu 14 puncte în 8 meciuri. Pe lângă înfrângerile cu FCSB și Farul, Craiova s-a mai încurcat cu CFR Cluj și Oțelul, cu care a remizat. Dinamo, Hermannstadt, Poli Iași și UTA Arad sunt formațiile învinse de olteni.

ADVERTISEMENT

Show-ul continuă în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, doar pe site-ul www.fanatik.ro. FANATIK SUPERLIGA vă așteaptă cu cele mai tari informații din fotbalul românesc LIVE, de la ora 10:30 și ÎN PREMIERĂ pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Gardoș pune tunurile pe Craiova

ADVERTISEMENT