Fotbal intern

Florin Iacob, ultimul convocat la națională, victima unui incident incredibil! Foștii șefi i-au sustras ajutorul de deces al bunicii

18.03.2021 | 23:28
Florin Iacob ultimul convocat la nationala victima unui incident incredibil Fostii sefi iau sustras ajutorul de deces al bunicii
ADVERTISEMENT

Florin Iacob este una dintre surprizele lui Mirel Rădoi pentru acțiunea echipei naționale din luna martie. Portarul în vârstă de 27 de ani a fost victima unui incident incredibil în urmă cu 4 ani. Oficialii clubului au fost acuzați atunci că i-au sustras 2500 de euro, banii pe care i-a primit ca ajutor pentru înmormântare. 

Florin Iacob, victima unui incident incredibil! Oficialii fostului club, acuzați că au sustras banii pentru ajutorul de deces

Conducerea clubului ASA Târgu Mureș i-ar fi virat 2500 de euro jucătorului pentru înmormântarea bunicii, însă niciun ban nu a ajuns la el. Fotbalistul a aflat de virament în momentul în care și-a reziliat contractul cu clubul.

ADVERTISEMENT

Florin Iacob a confirmat atunci informația: “Am vorbit de dimineață cu conducerea pentru rezilierea contractului și atunci am aflat de acești 2.500 de euro, dar banii nu au ajuns la mine. Nu vreau să vorbesc despre acest subiect pentru că este unul dureros”, a spus el în urmă cu 4 ani.

Dinu Gheorghe: “Mă acuză pe mine? Mi-au dat mie să-i dau eu 2.500 de euro? Cum adică, au plătit bani negri?”

La acea vreme, președintele celor de la ASA Târgu Mureș a fost Dinu Gheorghe, cel prin intermediul căruia s-ar fi făcut transferul. Însă, oficialul a negat atunci orice fel de implicare în acest caz spunând că plata ar trebui să se regăsească în contabilitatea clubului:

ADVERTISEMENT

“Mă acuză pe mine? Mi-au dat mie să-i dau eu 2.500 de euro? Cum adică, au plătit bani negri? Să-i dau bani negri sau cum? Mie nu-mi place să umblu cu bani negri. Dacă au făcut plata asta de 2.500 de euro, înseamnă că se regăsesc în contabilitatea clubului. Cineva a semnat pentru banii ăștia dacă a luat 2.500 de euro”, a tunat Gheorghe, conform gsp.ro.

Florin Iacob, de la Liga 2 la echipa națională într-un an!

După experiența ASA Târgu Mureș, Florin Iacob a plecat în Liga 2 la Sportul Snagov, iar apoi a semnat cu Metaloglobus. Evoluțiile foarte bune i-au adus transferul la UTA Arad, club cu pretenții de promovare în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

A semnat în 2019 cu arădenii și a pus umărul la promovare în vara anului 2020. Și-a continuat evoluțiile excelente și pe prima scenă, iar antrenorul Laszlo Balint a declarat că merita să fie convocat la prima reprezentativă:

„Sincer, la cum îl cunoaștem pe Florin Iacob, de mult am spus că merita să fie în atenția echipei naționale pentru că e un portar extraordinar de bun, pe lângă asta are și un caracter frumos. Chiar ne bucurăm”, a spus Balint în momentul convocării elevului său.

ADVERTISEMENT

Florin Iacob a profitat de faptul că Inter Milano a intrat în carantină și Ionuț Radu nu poate veni la lotul României. Astfel, portarul de la UTA Arad va fi în lotul primei reprezentative alături de Florin Niță și David Lazar.

”Sunt foarte fericit pentru această primă convocare și sper să demonstrez ce pot, pentru a rămâne acolo. Toți cei din club m-au felicitat pentru această convocare. Vom avea meciuri grele, dar toată lumea își dorește maxim de puncte”, Florin Iacob

  • 27 de ani are Florin Iacob
  • 1,90 metri este înălțimea portarului de la UTA
ADVERTISEMENT
Tags: