Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florin Manea, declarație emoționantă despre Nicolae Manea: „E cel mai fericit acolo sus”

Florin Manea s-a gândit la tatăl său, Nicolae Manea, mare legendă a Rapidului, după transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham.
04.02.2024 | 08:48
Florin Manea declaratie emotionanta despre Nicolae Manea E cel mai fericit acolo sus
Florin Manea, declarații emoționante la Fanatik SuperLiga despre regretatul său tată, Nicolae Manea. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Manea s-a certat cu propriul frate din cauza lui Radu Drăgușin. Impresarul fundașului central al echipei naționale a vorbit pe larg la FANATIK SUPERLIGA.

Florin Manea, cu gândul la tatăl său, Nicolae Manea după transferul lui Drăgușin la Tottenham: „100% e mândru”

Horia Ivanovici a ținut să audă ceva în mod special de la Florin Manea: „Apropo de dragoste. Crezi că s-a bucurat acolo sus tatăl tău iubit, Nicolae Manea? E mândru de tine?”. 

ADVERTISEMENT

Reacția lui Florin Manea a fost sugestivă: „Pfoaaa! E cel mai fericit. Aș fi vrut… Radu nu l-a cunoscut, dar i-am arătat niște vide-uri cu el și a râs de… Năică sigur e fericit acolo. 100% e mândru. Și de mine, și de frati-miu”.

Deși a dat în judecată clubul „alb-vișiniu”, Florin Manea nu are niciun regret: „Chiar și de ce s-a întâmplat cu Rapidul. Văd mulți oameni care scriu așa răi: ‘Domne, că dacă era taică-tu te omora’. Tata? Pe mine?! Mă iubea de nu mai știa ce să-mi facă”.

ADVERTISEMENT

Florin Manea iartă dar nu uită: „Tata era bolnav de cancer. Rapidul trebuia să îi dea 11.000 de euro”

Florin Manea le răspunde contestatarilor săi care l-au acuzat că nu cinstește memoria tatălui său și a intrat într-un război public cu Rapid: „Tot ceea ce eu fac e ceea ce ar fi făcut și el. Adu-ți aminte că vine lumea acuma și spune: ‘Domne, Rapidul’. Păi tata era bolnav de cancer și Rapidul trebuia să îi dea 11.000 de euro.

Și nu i-a dat banii. 11.000 de euro! La legenda Rapidului. 450 și ceva de meciuri, 100 și ceva de goluri, și vii tu și mă cerți acuma că eu îmi cer drepturile mele la Rapid?”. 

ADVERTISEMENT

Impresarul și-a explicat demersul făcut în instanță: „Eu nu cer banii Rapidului din buzunar de acasă. Eu cer 30% din ceea ce am produs: 1.500.000 de euro.

Dacă eu vin acuma la tine la emisiune și îți spun: ‘Horică, ți-aduc un sponsor care-ți bagă 5 milioane în emisiunea ta. Îmi dai și mie 30%?’. ‘Ia 5 milioane’, și îmi zici: Da’ de ce să-ți dau?’”.

ADVERTISEMENT

Florin Manea, cuvinte emoționante despre Nicolae Manea