Sport

Florin Manea, încă o lovitură! Mai duce un jucător la Juventus. Exclusiv

Florin Manea e aproape de încă o lovitură. După transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham, impresarul este aproape de a finaliza trecerea lui Albert Gudmundsson la Juventus.
17.01.2024 | 13:21
Florin Manea inca o lovitura Mai duce un jucator la Juventus Exclusiv
Florin Manea este pe val. Impresarul este aproape sa dea a 2-a lovitura in perioada de mercato
ADVERTISEMENT

 FANATIK a aflat în exclusivitate faptul că Florin Manea e aproape de a mai face un transfer spectaculos, după trecerea lui Radu Drăgușin la Tottenham. Impresarul poate intermedia un nou transfer de top, fiind implicat în negocierile lui Juventus pentru transferul lui Albert Gudmundsson, atacantul lui Genoa.

Florin Manea, aproape de încă o lovitură

Atacantul islandez de 26 de ani e dorit de cluburi de top din Serie A, iar Juventus e mare favorită să câștige cursa. Alături de frații Giuffrida, cu care a colaborat și la afacerea Drăgușin în Premier League, Manea e implicat în acest transfer.

ADVERTISEMENT

Impresarul a dezvăluit pentru FANATIK o discuție pe care a avut-o cu atacantul islandez cotat la 16 milioane de euro. Dacă afacerea Gudmundsson se va finaliza, Manea își trece în palmares încă un transfer de top.

“Gudmundsson îmi zicea că i-ar plăcea să colaborăm, că e invidios pe relația mea cu Drăgușin. I-am zis să stea liniștit, că deja colaborăm din moment ce el e cu Valerio și cu Gabriele”, a declarat Florin Manea pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Albert Gudmundsson, starul celor de la Genoa, a devenit subiectul unui adevărat derby pe piața transferurilor din Serie A, cu Juventus intrând în cursa pentru serviciile acestuia, alături de rivalii de la Inter și Roma.

Albert Gudmundsson, dorit de Juventus

Fotbalistul internațional islandez, în vârstă de 26 de ani, a impresionat în acest sezon și poate reprezenta o nouă afacere excelentă pentru Genoa, care a încasat 25 de milioane de euro în schimbul lui Radu Drăgușin. Genovezii pot dovedi încă o dată că sunt foarte buni în a remarca fotbaliști cu potențial.

ADVERTISEMENT

Cu opt goluri și două assisturi în 20 de apariții în Serie A, Gudmundsson nu se remarcă doar prin estetica jocului său, ci și prin eficiența sa remarcabilă. Performanțele sale au fost cruciale pentru șansele de supraviețuire ale celor de la Genoa în prima ligă italiană.

Cu toate acestea, șansele ca Genoa să îl păstreze pe Gudmundsson la Marassi și dincolo de vara aceasta par a fi în mici, dat fiind interesul intens al celor de la Juventus, Inter și Roma pentru serviciile sale.

ADVERTISEMENT

Gudmundsson a ajuns la Genoa în ianuarie 2022 și a rămas la club chiar și după retrogradarea acestuia în Serie B. Binecunoscut pentru versatilitatea sa, având posibilitatea de a juca ca atacant secundar, mijlocaș ofensiv sau extremă avansată, jucătorul are un contract valabil până în 2023.

ADVERTISEMENT