ADVERTISEMENT
Life

Florin Pastramă i-a spus adevărul lui Brigitte. Cu cine a avut o relație

Autor: Andreea Stanaringa | 14.01.2021 | 08:32
Florin Pastramă i-a spus adevărul lui Brigitte. Cu cine a avut o relație
Florin Pastramă i-a spus adevărul lui Brigitte. Cu cine a avut o relație. Sursa foto: Instagram

Florin Pastramă a recunoscut adevărul și i-a făcut lui Brigitte o dezvăluire care a lăsat-o fără cuvinte după ce i-a spus că a fost împreună cu una dintre prietenele ei. În trecut, bărbatul a negat acest lucru față de soția lui. 

ADVERTISEMENT

Brigitte este revoltată din cauza soțului ei, care i-a ascuns adevărul pentru atâta timp. Relația afaceristului cu femeia respectivă s-a întâmplat cu ceva timp înainte să o cunoască pe actuala soție, însă acest lucru nu a ajutat-o pe aceasta din urmă să-și revină din șoc.

Soții Pastramă au parte de momente tensionate din ce în ce mai des și chiar s-au despărțit de câteva ori, însă au decis să se împace de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

Florin Pastramă i-a spus adevărul lui Brigitte

Florin Pastramă a recunoscut faptul că a fost împreună cu una dintre prietenele lui Brigitte înainte ca cei doi să se cunoască. Până atunci, afaceristul i-a ascuns partenerei de viață acest detaliu foarte important, ce nu ar fi trebuit omis într-o căsnicie.

Brigitte Pastramă a fost șocată la aflarea veștii, chiar dacă relația soțului ei cu Cozette, prietena brunetei, a avut loc cu ceva timp în urmă, nefiind vorba despre infidelitate. Cel care l-a susținut pe Florin să recunoastă acest lucru în fața partenerei este chiar fratele lui.

ADVERTISEMENT

„Cozette a avut o relație cu Florin”, i-a dezvăluit fratele lui Florin Pastramă cumnatei sale la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Bruneta i-a cerut explicații soțului ei la aflarea veștii, iar acesta s-a conformat și i-a oferit detaliile pe care trebuia să le știe. Fosta iubită a afaceristului ar fi, de fapt, motivul certurilor dintre el și Brigitte.

ADVERTISEMENT

„Am făcut niște afaceri cu Roxana, prietena ei. După ce m-am despărțit de Cami, când eram în suferință, ea a fost lângă mine. Timp de doi ani de zile nu am avut nimic cu ea și după aia a trebuit să mergem în Dubai și…”, i-a explicat Florin soției lui.

Florin Pastramă a ales să recunoască adevărul față de soția lui pentru că fosta lui parteneră încearcă să-i despartă pe ce doi, cauzând motive de ceartă între ei de ceva timp. Tensiunile în cuplu nu reprezintă un lucru nou pentru cei doi soți, iar Florin și-a dorit să le pună capăt și a făcut această mărturisire.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!