Life

Florin Piersic a trăit momente unice în Ierusalim. Marele actor a vizitat Țara Sfântă de 45 de ori. ”A fost un semn divin”

Florin Piersic a făcut o tradiție din a merge în Ierusalim. Maestrul a primit un semn divin la prima sa vizită în Țara Sfântă.
03.04.2024 | 08:52
Florin Piersic a trait momente unice in Ierusalim Marele actor a vizitat Tara Sfanta de 45 de ori A fost un semn divin
Florin Piersic, momente divine în Ierusalim. Sursa foto: Facebook, Pixabay
ADVERTISEMENT

Florin Piersic este unul dintre actorii căruia i-a plăcut mereu să descopere locuri noi. Însă, la un moment dat, marele actor s-a îndrăgostit de Ierusalim și de energia lui divină. De fiecare dată când a pus piciorul în Țara Sfântă, Florin Piersic și-a promis că va mai reveni. Și a făcut-o, având la activ 45 de vizite în Ierusalim.

Florin Piersic a reușit să ajungă în Ierusalim de 45 de ori

Ierusalim este, de ani buni de zile, un adevărat magnet pentru milioane de turiști din lumea întreagă. Aproape că nu este persoană care să nu își dorească să vadă, măcar o dată în viață, Țara Sfântă.

ADVERTISEMENT

Florin Piersic se numără și el printre persoanele care a călătorit în Ierusalim. Deși marele actor a văzut multe destinații faimoase din această lume, pentru el, Țara Sfântă ocupă un loc aparte.

Marele maestru a recunoscut că nicăieri pe Glob nu a simțit o asemenea energie precum cea din Ierusalim. Până acum, Florin Piersic a ajuns în Țara Sfântă de 45 de ori și ar mai merge tot de atâtea ori, dacă asta ar fi posibil.

ADVERTISEMENT

Actorul a mers pentru prima dată în Ierusalim în urmă cu 50 de ani. Atunci, și-a făcut o promisiune și și-a propus să ajungă la Mormântul Sfânt ori de câte ori are ocazia. Florin Piersic s-a ținut de cuvânt până în prezent.

”M-am dus la Ierusalim prima dată în viața mea, cu mulți ani în urmă, cu aproape 50 de ani în urmă. Toate cele 45 de sosiri ale mele în Israel, au fost cu gândul că mă voi întoarce mereu, ceea ce am și făcut ulterior.”, a declarat marele actor pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Care este cel mai mare regret pe care marele actor îl are îl legătură cu Țara Sfântă

Florin Piersic are unele dintre cele mai frumoase amintiri legate de Țara Sfântă. Locul magic l-a cucerit din prima, iar faptul că acolo există o energie divină aparte l-a convins pe actor să se întoarcă mereu cu mare drag.

Chiar și acum, Florin Piersic își amintește că una dintre vizitele sale din Ierusalim a fost cu totul și cu totul specială. În ciuda climatului și a aridității din zonă, în una dintre zile, în Ierusalim a plouat. Actorul a fost surprins să vadă acest fenomen și l-a interpretat ca pe un semn divin.

ADVERTISEMENT

”Prima oară la Mormântul Mântuitorului nostru, a început o ploaie extraordinară și toți au rămas uimiți. Mi-au spus: ‘Domnule Piersic, aici nu plouă de ani de zile.’ Și când am fost eu atunci, prima dată în 1975, a început deodată această ploaie care a binecuvântat acele locuri. Pentru mine a fost un semn divin.” a continuat Florin Piersic seria declarațiilor.

Însă, legat de Ierusalim, maestrul are și un regret. Dat fiind contextul sensibil și periculos din zonă, Florin Piersic nu va mai putea merge acolo de Paște. Deși vizitele în Ierusalim deveniseră o tradiție, anul acesta, actorul va trebui să pună siguranța sa pe primul loc.

”Dacă regret ceva că vine Paștele, e numai faptul că nu pot să plec în Țara Sfântă, știind ce tulbure e situația acolo. E greu să mă duc, pentru că nu vreau să se întâmple ceva.”, a declarat marele actor pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT