Life

Florin Piersic și Horațiu Mălăele, la Palatul Parlamentului! Show total, cu Mihai Morar pe scenă

Parlamentul Parlamentului va găzdui miercuri, 20 martie 2024, Gala Premiilor Literare Bookzone. Florin Piersic și Leon Dănăilă, printre marii invitați.
18.03.2024 | 18:55
Florin Piersic si Horatiu Malaele la Palatul Parlamentului Show total cu Mihai Morar pe scena
Gala Premiilor Literare 2024. Horațiu Mălăele și Florin Piersic, invitați de seamă. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Palatul Parlamentului României va găzdui Gala Premiilor Literare, eveniment organizat de Bookzone, miercuri, 20 martie 2024, începând cu ora 17:30. Florin Piersic, Leon Dănăilă și Horațiu Mălăele se află pe afiș!

Gala Premiilor Literare, eveniment prezentat de Mihai Morar

În cadrul evenimentului moderat de Mihai Morar, lumea va face cunoștință cu autorii români contemporani, printre care câteva personalități cunoscute în special din aparițiile televizate. Editura Bookzone anunță ceva grandio. L

ADVERTISEMENT

La Gala Premiilor Literale vor avea loc mai multe discursuri ce se anunță memorabile ținute de Prof. Dr. Constantin Dulcan, Părintele Constantin Necula și Prof. Dr. Leon Dănăilă, printre alții.

Pe scenă vor fi prezenți și medicul Alexandru Ciurea și nutriționista Mihaela Bilic, cunoscută pentru sfaturile sale privind alimentația.  Unele dintre ele sunt considerate destul de controversate.

ADVERTISEMENT

Părintele Constantin Necula și Leon Dănăilă, așteptați să țină discursuri transformatoare

Primul de pe lista galei este profesorul Constantin Dulcan, care se bucură de un succes uluitor cu cartea sa, „Calea vindecării” (peste 100.000 de exemplare vândute). Dulcan va vorbi la Gala Premiilor Literare despre autovindecare, un fenomen care pasionează tot mai multă lume. Autorul cărții cu care a dat lovitura va evidenția conexiunea dintre minte și corp.

Un alt invitat de renume la Gala Premiilor Literare este Cristian Andrei. Psihologul va trece în revistă un subiect care va trezi cu siguranță atenția tuturor: „Încrederea și infidelitatea în cuplu”. Andrei va explica, pe înțelesul tuturor, cum poate fi transformată orice provocare din cuplu, și nu numai, în învățare și creștere personală.

ADVERTISEMENT

Părintele Constantin Necula, autorul cărții „Despre semnul vieții”, va vorbi publicului despre alinarea sufletească într-o lume în continuă mișcare, tot mai învolburată, cu repere din ce în ce mai neclare.

Despre misterele creierului uman va povesti Alexandru Vlad Ciurea. Vorbim despre unul din cei mai respectați neurochirurgi români. Medicul va scoate la lumină „Decalogul sănătății creierului”. Cu alte cuvinte, va enumera 10 reguli de aur prin care ne putem păstra mintea sănătoasă, de la alimentație la activitățile de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

Psihoterapeutul Raluca Anton va vorbi despre cum tratăm anxietatea, afecțiune cu care se întâlnesc persoanele de la vârste din ce în ce mai fragede. Cât despre doctorul Leon Dănăilă, profesorul va dezvălui secretele longevității. O va face din proprie experiență, medicul care a realizat peste 400.000 de intervenții chirurgicale având 90 de ani.

Vlad Miriță și Marcel Pavel pregătesc un duet de senzație

Mihaela Bilic va aborda la Gala Premiilor Literare problema mâncatului emoțional. Dincolo de discuțiile interesante pe care invitații le vor purta pe scenă, în Parlamentul României, vor fi rostite și numele laureaților anului 2023. Practic, vor fi premiați autorii celor mai remarcabile cărți care tratează teme diversificate, de la nutriție la dezvoltare personală.

În cadrul evenimentului vor fi prezenți și cântăreții Marcel Pavel și Vlad Miriță. Artiștii vor oferi niște recitaluri excepționale. Cei doi vor cânta împreună. Momentul lor va fi cu siguranță unul din cele mai puternice ale serii.

Pe afișul evenimentului Gala Premiilor Literare mai apar, așa cum am specificat în rândurile de mai sus, maestrul Florin Piersic, dar și marele actor Horațiu Mălăele. 600 de persoane sunt invitate la ceremonia fastuoasă ce se va ține în sala C. A. Rosetti a Parlamentului, acolo unde vor fi decernate și premiile pentru autorii la modă.

 

ADVERTISEMENT