Sport

Florin Pîrvu a găsit puterea de a-și lăuda jucătorii după UTA – Voluntari 4-3: “Am făcut un meci bun”

Antrenorul Voluntariului, Florin Pîrvu, a fost dezamăgit de rezultat, dar s-a arătat încrezător în puterea echipei sale, fiind mulțumit de atitudinea arătată.
18.03.2024 | 20:35
Florin Pirvu a gasit puterea de asi lauda jucatorii dupa UTA  Voluntari 43 Am facut un meci bun
Florin Pârvu a debutat pe banca ilfovenilor într-un meci cu șapte goluri. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

UTA- FC Voluntari a fost de departe, cel mai spectaculos meci al etapei din Superligă. Partida s-a terminat cu victoria dramatică a arădenilor, scor 4-3. Golul decisiv a venit în minutul 6 al prelungirilor.

Pârvu și-a lăudat jucătorii

Noul antrenor al celor de la FC Voluntari, Florin Pîrvu, a fost încercat de un mix de sentimente la finalul partidei cu UTA. Înfrângerea din finalul jocului a adus dezamăgire pentru antrenorul debutant.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al Petrolului, Florin Pîrvu, a găsit și motive de bucurie, în ciuda dezamăgirii. Pîrvu s-a declarat mulțumit de forța arătată de echipa sa, drept dovadă cele trei goluri înscrise pe terenul de la Arad.

“După ostilități suntem total dezamăgiți. Am venit aici să jucăm, am căutat să câștigăm toate cele trei puncte. Un meci nebun, cu răsturnări de scor. Dacă rămânem cu ceva bun este atitudinea băieților.

ADVERTISEMENT

Și-au dorit foarte mult să obțină victoria. Suntem supărați, dezamăgiți, dar trebuie să mergem înainte. Repet, am făcut un meci bun, am arătat că putem să marcăm, că avem forță.

Însă, s-au făcut câteva greșeli și din păcate ne-au costat. Noi trebuie sa fim optimiști până la final. Mai sunt puncte în joc și să luăm punctele din etapele viitoare”, a declarat noul antrenor al ilfovenilor, Florin Pîrvu.

ADVERTISEMENT

Pîrvu, de șase zile la echipă

Meciul de la Arad a avut un istoric incredibil. Voluntari a deschis scorul, dar gazdele au reșit să egaleze cu doar 7 minute înainte de finalul primei reprize. Însă, FC Voluntari a dat lovitura în minutele de prelungiri ale primei părți.

Echipa lui Pîrvu a intrat la pauză cu un avantaj minim. Mircea Rednic a făcut câteva schimbări de efectiv și de sistem, iar asta s-a văzut imediat, reușind egalarea în minutul 50. Finalul a fost unul nebun, în care UTA s-a impus în minutul șase de prelungiri.

ADVERTISEMENT

Florin Pîrvu a semnat cu FC Voluntari în urmă cu șase zile, luându-i locul lui Nicolae Dică. Pîrvu se despărțise de Petrolul, cu daor câteav zile înainte de a ajunge la o înțelegere cu formația ilfoveană.

ADVERTISEMENT
Tags: