Sport

Florin Prunea, acid la adresa FRF: „Nu credeam că putem ajunge atât de jos! Funcțiile sunt în derizoriu”

Florin Prunea a avut o reacție acidă la adresa FRF-ului, după ce România încă nu și-a ales un selecționer, postul fiind lăsat liber de Mirel Rădoi după meciul cu Liechtenstein, scor 2-0.
04.01.2022 | 22:26
Florin Prunea acid la adresa FRF Nu credeam ca putem ajunge atat de jos Functiile sunt in derizoriu
ADVERTISEMENT

Fostul portar al naționalei crede că situația este tristă, din moment ce antrenorii refuză echipa națională, dând vina pe Răzvan Burleanu și pe Mihai Stoichiță.

Florin Prunea nu este de părere că România are șanse la câștigarea grupei de Nations League, acolo unde o vede pe Finlanda favorită, mai ales după evoluțiile de la EURO 2020.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea, replică acidă la adresa FRF

Florin Prunea a avut o replică acidă la adresa FRF, spunând că s-a ajuns într-un punct în care toată lumea evită naționala României: „Nu credeam că putem să ajungem atât de jos, încât un președinte de Federație să aștepte 20 de zile de la un antrenor.

Chiar așa de jos au ajuns aceste posturi, adică președintele FRF-ului și antrenorul naționalei de fotbal.

ADVERTISEMENT

Pe vremuri era greu să îl convingi pe Mircea Lucescu să ajungă la echipa națională? Pe Anghel Iordănescu, pe Boloni, pe Valentin Stănescu, pe Victor Pițurcă?”.

„A ajuns funcția asta în derizoriu, sincer. Nu e de reproșat antrenorilor, pentru că nimeni nu își riscă această carieră și să ai un insucces, am avut o șansă când aveam antrenorii liberi de contract și nu a profitat nimeni.

ADVERTISEMENT

Noi vom fi mulți ani de zile în grupa a treia valorică, ăsta e adevărul. Vom putea noi vreodată să câștigăm Liga Națiunilor?

Uitați-vă la Finlanda și o să vedeți unde evoluează fotbaliștii naționalei lor, părerea mea e că sunt favoriți la câștigarea grupei, Bosnia chiar îmbătrânită e periculoasă și Muntenegru la fel.

ADVERTISEMENT

FRF trebuie să înceapă cu selecționerul, ori în acești ani noi nu am avut selecționer. Fostul selecționer a ratat toate obiectivele majore. Jucătorii ce să spună… bine, la noi era altă situație, era mai ușor de vorbit că aveam și rezultate.

Mirel Rădoi a spus-o cu gura lui după meciul cu Armenia că nu a fost susținut, a spus după și Dică”, a mai spus Florin Prunea, la TV DigiSport.

„Mă bucur pentru că a ajuns Răducioiu la Dinamo!”

Florin Prunea a vorbit și despre venirea lui Florin Răducioiu la Dinamo, mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

„Mă bucu pentru Răducioiu, i-am spus și lui că depinde ce va fi în fișa postului, dar cred că va fi lăsat să facă treabă și cred că se poate face treabă la Dinamo.

Au făcut un transfer bun cu Patriche, bun jucător, îmi place și ca spirit și ca fundaș central. Mai trebuie și timpul e foarte scurt”, a mai spus Florin Prunea.

ADVERTISEMENT