Fotbal intern

Florin Prunea acuză o conspiraţie împotriva lui Dinamo: ”Gigi Becali a influenţat trei voturi”

04.08.2020 | 22:02
Florin Prunea acuza o conspiratie impotriva lui Dinamo Gigi Becali a influentat trei voturi
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al clubului Dinamo București, Florin Prunea, acuză o conspiraţie împotriva ”câinilor” și crede că se dorește retrogradarea echipei.

Cluburile au votat pentru stabilirea clasamentului final din play-out. Varianta aleasă a fost cea a punctelor per meci din play-out, astfel că Dinamo ar ocupa penultimul loc, cu 0,875 puncte şi ar retrograda în Liga 2.

ADVERTISEMENT

Comitetul de Urgență al FRF a anunțat datele pentru baraj, iar Dinamo e condamnată, după ce șapte cluburi au votat barajul pe 9 august.

Conspirație pentru retrogradarea lui Dinamo, crede Florin Prunea

”Nimic nu este întâmplător. Totul a fost împotriva lui Dinamo de la început. 28 de greșeli de arbitraj împotriva lui Dinamo. Arbitrul care a greșit pentru Dinamo nu mai arbitrează, dar cei care au greșit împotriva lui Dinamo sunt delegaați în continuare”, a declarat Florin Prunea, care vede o conspirație pentru retrogradarea lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Dinamo se află unde se află din cauza arbitrajelor și pentru că nu sunt lăsați să joace. Nu au fost lăsați să joace nici din două în două zile. Echipa trebuie lăsată să joace pe teren. La Dinamo a fost un protocol, la alte echipe a fost total altfel”, a mai spus el la emisiunea Digi Sport Special.

”Vorbim de un club cu milioane de suporteri în spate, cum să-i iei șansa de a juca. Totul este premeditat de la începutul sezonului. E votul lui nașu’ pentru finu’. Începem a doua dinastie de acest fel”, a continuat fostul portar.

ADVERTISEMENT

”Gigi Becali, care a influențat trei voturi, să nu uite că Dinamo l-a ajutat. CFR să nu uite că Dinamo a ajutat-o să câștige titlul. Soarta lui Dinamo în acest moment este în mâinile lui Răzvan Burleanu”, a afirmat Florin Prunea.

”Clubul acesta a fost măcelărit și din interior, și din exterior. Sunt convins că echipa asta se salva și dacă juca din două în două zile. Ar fi o reparație morală ca Dinamo să fie salvată”, a încheiat fostul președinte al ”câinilor”.

ADVERTISEMENT

Există un singur scenariu prin care Dinamo să scape de locul direct retrogradabil și să prindă locul de baraj. Acest scenariu este să câștige meciul de pe teren propriu cu Viitorul, coroborat cu o înfrângere a celor de la Sepsi, care joacă acasă cu Academica Clinceni. Astfel, media “câinilor” ar fi superioară echipei lui Grozavu.

ADVERTISEMENT