Sport

Florin Prunea, atac cu talpa la adresa lui Adrian Mutu: „Nu este făcut pentru meseria asta!”

CFR Cluj a pierdut categoric meciul din sferturile Cupei României Betano, cu formația din liga a doua, Corvinul Hunedoara, meci care l-a făcut pe Adrian Mutu să își dea demisia.
04.04.2024 | 18:38
Florin Prunea atac cu talpa la adresa lui Adrian Mutu Nu este facut pentru meseria asta
Florin Prunea, atac cu talpa la adresa lui Adrian Mutu: „Nu este făcut pentru meseria asta!”. Sursa foto: captură Digi Sport
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a fost umilită de Corvinul Hunedoara în sferturile de finală ale Cupei României Betano, scor 4-0. După meci, Adrian Mutu a demisionat de la formație din Gruia, după cum FANATIK a anunțat în exclusivitate în decursul zilei de miercuri.

Florin Prunea îl critică pe Adrian Mutu: „Nu este făcut pentru meseria asta!”

Imediat după anunțul că acesta va demisiona, Florin Prunea, fostul mare portar al naționalei de fotbal a României și al celor de la Dinamo, a avut un atac dur la adresa „Briliantului”, acesta declarând că Adrian Mutu nu este făcut pentru meseria de antrenor.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să ai tact, experiență. Ori, până acum, de când este antrenor, nu a confirmat pe la echipele pe la care a lucrat. Ce să spun…A confirmat la lotul de tineret, dar în rest, la echipele de club la care a fost nu a confirmat… Nu este făcut pentru meseria asta!

Nu am nimic cu el! Îl văd mai degrabă conducător decât antrenor. Meseria de antrenor este foarte grea. Foarte grea! Chiar foarte, foarte grea!

ADVERTISEMENT

Pentru așa ceva trebuie să fii făcut… Mie așa îmi lasă impresia, mai degrabă îl văd în postul de conducător”, a declarat fostul portar al naționalei la Digi Sport.

Prima reacție a lui Adrian Mutu după ce acesta a demisionat de la CFR Cluj

Adrian Mutu a oferit prima reacție după ce acesta a demisionat de la CFR Cluj. „Briliantul” a declarat că atitudinea echipei din meciul de cupă l-a făcut să ia decizia asta.

ADVERTISEMENT

„A fost o umilință prea mare pentru mine, peste care eu pur și simplu nu pot să trec. Îmi doresc ca CFR-ul să facă performanță în continuare, dar e greu în aceste condiții, condiții pe care le-ați văzut și dumneavoastră.

E vorba despre evoluția pe care am avut-o în meciul împotriva Corvinului, dar mai ales a lipsei de atitudine de care jucătorii au dat dovadă. Deci, oficial, pot spune că mi-am înaintat demisia!

ADVERTISEMENT

Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat, dar eu, Adrian Mutu, am stat și m-am gândit toată noaptea și pur și simplu nu pot accepta așa ceva”, a declarat Adrian Mutu în exclusivitate pentru FANATIK.

În scurtul mandat la CFR Cluj, Adrian Mutu a avut un bilanț de 5 victorii, 3 egaluri și 3 înfrângeri. Acesta a semnat cu echipa din Gruia în luna Ianuarie.

 

ADVERTISEMENT