Stiri sportive

Florin Prunea șterge pe jos cu FRF: „Burleanu e bolnav de imagine! Stoichiță l-a așteptat pe Boloni în balonzaid”

Florin Prunea l-a desființat pe Răzvan Burleanu și spune că președintele Federației Române de Fotbal este interesat doar de propria imagine, nu de fotbal.
26.01.2022 | 22:04
Florin Prunea sterge pe jos cu FRF Burleanu e bolnav de imagine Stoichita la asteptat pe Boloni in balonzaid
ADVERTISEMENT

Fostul internațional consideră că Edi Iordănescu a meritat să fie numit selecționerul României, dar crede și că Laidslau Boloni nu a fost tratat cu respect la venirea în România.

Florin Prunea este de părere că FRF ar fi trebuit să gestioneze cu totul altfel negocierile pe care le-au purtat cu Ladislau Boloni pentru preluarea postului de selecționer.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea șterge pe jos cu FRF

Florin Prunea a șters pe jos cu Federația Română de Fotbal după ce negocierile cu Ladislau Boloni au căzut, deși este mulțumit de venirea lui Edi Iordănescu la cârma naționalei:

„Avem un selecționer care merită să fie selecționer. Cred că merita mai mult respect, nu cred că trebuia să fie a cincea roată la căruță, așa cum s-a ajuns să se vorbească de toată naționala României.

ADVERTISEMENT

Dacă mai avea cineva nevoie de o dovadă a circului de la Federație, avem un președinte bolnav după imagine și nimic mai mult… băiatul ăsta, că el nu e președintel FRF…

Am văzut azi o conferință de presă a unui fotbalist cum România nu a mai avut. Să fie tratat de maniera asta… eu știam, că am mai vorbit cu el”.

ADVERTISEMENT

„Mă uitam la Stoichiță când a venit Boloni, cu balonzaidul ăla pe el… păi așa aștepți o personalitate ca Boloni? Eu știam că el nu va accepta, pentru că îl cunosc.

A fost o lipsă de respect foarte mare. Când vine Loți Boloni în România, tu, președintele FRF, trebuie să îl aștepți. Ăsta e un om bolnav de imaginea lui”, a mai spus Florin Prunea, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Burleanu e obosit și încrâncenat!”

Florin Prunea a continuat atacurile la adresa lui Răzvan Burleanu și spune că postul pe care îl ocupă îl îmbătrânește și îl obosește în fiecare zi: „Părerea mea e că trebuie să plece. Am cunoscut trei președinți ai FRF-ului… dar n-am auzit niciodată ca unul dintre ei să stea 20 de zile după un antrenor.

Iei decizii clare, nu prostiile astea cu Răzvan, care are clauză de reziliere, cu Dan Petrescu, care are clauză de reziliere. 

Repet, îl văd așa… l-am văzut și acum, ce diferență mare între acum opt ani când zâmbea și l-am văzut azi încrâncenat, schimbat total, un om ajuns într-o poziție în care nu avea ce căuta. El e un băiat tânăr îmbătrânit rapid”.

„Boloni și-a rezolvat problema financiară, ca Hagi, Petrescu, Pițurcă, Olăroiu, dar de oamenii ăștia nu ai cum să te atingi.

Îmi pare rău să spun, dar mi se pare că Edi, care merită să antrneze naționala, începe să semene și cu Burleanu și cu karatistul și cu ceilalți de acolo”, a mai spus fostul portar al României.

ADVERTISEMENT