Sport

Florin Prunea îi răspunde lui Mircea Rednic: „E proces la Iași cu plăți fictive. Dictau tatăl și fiica”

Florin Prunea continuă atacurile la adresa lui Mircea Rednic și a fiicei sale, Luana, care este impresar.
23.10.2021 | 12:07
Florin Prunea ii raspunde lui Mircea Rednic E proces la Iasi cu plati fictive Dictau tatal si fiica
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic i-a răspuns lui Florin Prunea într-o conferință de presă și l-a numit „papagal” pe fostul președinte al lui Dinamo, iar războiul dintre cei doi continuă.

Fostul mare portar al lui Dinamo continuă să insinueze că Mircea Rednic primește comisioane la transferurile jucătorilor alături de fiica sa, Luana.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea aduce noi acuzații la adresa lui Mircea Rednic: „Plăți fictive făcute de către impresari la trei jucători”

Fostul oficial al lui Poli Iași a dezvăluit că a primit informații conform cărora Mircea Rednic este implicat într-un proces la Iași unde este acuzat de plăți fictive:

„Ce mi-a spus tatăl unui jucător de la Iași… (n.r. – despre Mircea Rednic). Procesul pe rol de la Iași… Ce proces e pe rol la Iași cu plăți fictive făcute de către impresari la trei jucători: Klimavicius, Omoh, Luckassen. La Iași impresarii participau la negocieri. Două peroane dictau: tatăl și fiica!”, a declarat Florin Prunea potrivit Prosport.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea nu se află deloc în relații bune cu noul antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic, iar conflictul dintre cei doi pare că nu se va stinge atât de ușor.

Florin Prunea face apel la Bogdan Bălănescu și Ionuț Negoiță să îl dea în „gât” pe Mircea Rednic

Florin Prunea îl amenință pe Mircea Rednic că ar putea ajunge după gratii în cazul în care Bogdan Bălănescu sau Ionuț Negoiță vor dori să vorbească despre acest subiect sau dacă vor prezenta anumite documente:

ADVERTISEMENT

„Și la Dinamo nu îi înțeleg nici pe „Salvatorul”, nici pe „Iuda” (n.r. Negoiță și Bălănescu). Dacă vorbesc ăștia doi și dacă dau documentele, eu le-aș da în locul lor, nu sunt articole în codul penal”.

Fosta glorie a lui Dinamo știe și de ce Mircea Rednic este la cuțite și cu Bogdan Bălănescu, pe care îl consideră trădător și l-a poreclit „Iuda” după ultimul mandat la Dinamo: „Ei l-au păcălit cu contractul, că de aia îi spune „Iuda” lui Bălănescu. A semnat un contract pe care nu l-au văzut ca lumea nici el nici fiică-sa.

ADVERTISEMENT

De aia când a ieșit de la Bălănescu din birou vorbea la telefon și țipa «Ce mi-ai făcut? M-ai nenorocit! Tu n-ai văzut clauza aia din contract?» (n.r. – Cui îi zicea asta, avocatului?) Nu, Luanei”, a mai spus Florin Prunea pentru sursa citată.

Ce a spus Mircea Rednic despre presupusele comisioane pe care le-ar fi încasat la Dinamo: „Prunea minte în privința comisioanelor. Nu știe, nu e informat bine. Ciupește, e un papagal, repetă același lucru. Vorbește de 10, 12, 15.000 euro. Înseamnă că nu a trecut pe la club, deși a fost președinte. ăd că nimeni nu îi cere dovezi. Dacă el vine cu o hârtie și demonstrează că fiica mea a luat 10.000 euro, eu vă spun acum că îi dau 100.000.  Să vină cu dovezi că fiica mea a luat banii ăștia cât am fost eu la Dinamo”.

ADVERTISEMENT