Sport

Florin Prunea, plecăciune în fața „Regelui”: „Hagi merită mai mult, trebuie să facă pasul spre un fotbal mai mare!”

Florin Prunea a făcut o plecăciune în fața lui Gică Hagi după ce Farul a câștigat campionatul și crede că „Regele” merită mai mult.
22.05.2023 | 19:54
Florin Prunea plecaciune in fata Regelui Hagi merita mai mult trebuie sa faca pasul spre un fotbal mai mare
Florin Prunea, plecăciune în fața lui Gică Hagi. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Fostul internațional este de părere că la un moment dat Gică Hagi va face pasul către un club din Europa sau către o echipă națională, spunând că tot ce se întâmplă în acest moment la Farul i se datorează strict lui.

Florin Prunea, plecăciune în fața lui Gică Hagi

Florin Prunea a făcut o plecăciune în fața „Regelui” și a spus că Gică Hagi merită să facă pasul la un club mai mare din Europa sau să devină selecționer, lăudându-l pentru munca pe care o depune și pentru felul în care iubește fotbalul:

ADVERTISEMENT

„E vorba despre normalitate. Să nu uităm că Farul a avut două războaie anul ăsta: în campionat și cu UEFA, nu e ușor să câștigi împotriva UEFA.

Din păcate, Hagi e printre puținii din România care muncesc atât de mult, care și-a pus banii la bătaie. Băiatul ăsta respiră fotbal prin toți porii lui”.

ADVERTISEMENT

„Cred că el ar trebui să fie la Federație, va trebui să facă pasul, cred că merită mai mult, mă refer la un fotbal mai mare. Poate să fie selecționer sau să meargă la un club din Europa.

Va veni și acest moment, dar când va găsi înlocuitor. Constanța e un oraș care din punct de vedere economic e în primele patru orașe din România. Sperăm să facă și stadionul, e mare păcat că meciul ăsta nu s-a jucat pe stadionul din Constanța”, a spus Florin Prunea, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Hagi e un antrenor care face absolut tot la o echipă!”

Și Ionel Dănciulescu a vorbit despre performanța realizată de Gică Hagi, făcând o comparație cu situația de la FCSB. Fostul atacant al lui Dinamo este de părere că FCSB nu poate câștiga titlul, pentru că are prea mulți antrenori, care fac diverse lucruri la club:

„Înseamnă foarte mult, Farul e condusă profesionist din toate punctele de vedere. Fiecare om știe ce are de făcut acolo. Gică Hagi știe să formeze echipe, știe să promoveze tineri, să reinventeze jucători.

ADVERTISEMENT

Hagi e un antrenor care face absolut tot la o echipă. De partea cealaltă, la FCSB e greu să câștigi când un antrenor face schimbările, un antrenor face pregătirea tactică, un antrenor face pregătirea fizică. Felicitări Farului, e o campioană meritorie”.

„Dacă în ceilalți ani lumea nu era mulțumită când câștiga titlul CFR-ului din cauza jocului, acum nu putem spune că Farul nu a jucat un fotbal frumos”, a mai spus Ionel Dănciulescu.

ADVERTISEMENT