Fotbal intern

Florin Prunea reacționează după ce a ajuns viral pe internet: „Am ieșit și am pierdut. Stați acasă”. VIDEO

22.03.2020 | 18:00
Florin Prunea reactioneaza dupa ce a ajuns viral pe internet Am iesit si am pierdut Stati acasa VIDEO
ADVERTISEMENT

O fotografie în care Florin Prunea este ironizat pentru ieșirea la centrarea din meciul România – Suedia, de la Campionatul Mondial din 1994, s-a viralizat în ultimele zile pe rețelele de socializare, ia răspunsul fostului portar nu a întârziat să apară.

Florin Prunea, viral pe internet

În plină pandemie de coronavirus, mulți dintre români nu respectă recomandările autorităților, de a rămâne în case cât mai mult posibil, iar pe internet au apărut postări din ce în ce mai originale, pentru a convinge oamenii să evite ieșirile publice.

ADVERTISEMENT

Una dintre postările care s-au viralizat l-a avut pe Florin Prunea în ipostază principală. Fostul portar era ironizat pentru modul în care a ieșit la centrarea care a adus golul Suediei în meciul cu România din sferturile Campionatului Mondial din 1994, reușită care a dus tranșarea partidei la penalty-uri, unde formația nordică s-a impus.

În ’94, Prunea a ieșit și a greșit. Nu fi ca Prunea, stai în casă!” se arată în postarea de pe rețelele de socializare care a devenit virală în ultimele zile.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea a reacționat rapid la postarea de pe Facebook, transmițând, prin intermediul unui material video postat de Ionuț Lupescu pe contul personal:

Am ieșit, am greșit și am pierdut. Dar era doar un meci. Acum este vorba despre viețile tuturor. Eu stau în casă. Stați și voi acasă

ADVERTISEMENT

#staiincasa

Posted by Ionuț Lupescu on Sunday, March 22, 2020

Fotbalul din România, suspendat până pe 16 mai

În urma unei ședințe la care au participat oficiali ai Federației Române și ai Ligii Profesioniste de Fotbal, data de 16 mai a fost oferită drept cel mai optimist scenariu pentru reluarea competițiilor interne.

Cele două foruri au transmis, dacă situația cauzată de coronavirus se va îmbunătăți, că echipele ar putea relua antrenamentele pe 16 aprilie, dată la care s-ar ridica starea de urgență, iar meciurile oficiale ar începe 30 de zile mai târziu.

ADVERTISEMENT

Meciul Gaz Metan – CFR Cluj, de pe 9 martie, a fost ultima partidă oficială disputată în Liga 1.

ADVERTISEMENT