Sport

Florin Răducioiu a ajuns și el la capătul puterilor și îi avertizează pe jucătorii lui Dinamo: „O prostie care nu mai trebuie să existe”

Directorul sportiv al lui Dinamo, Florin Răducioiu, este exasperat de situația „câinilor” și îi acuză pe jucători de lipsă de maturitate și dovadă de prostie.
09.03.2022 | 09:52
Florin Raducioiu a ajuns si el la capatul puterilor si ii avertizeaza pe jucatorii lui Dinamo O prostie care nu mai trebuie sa existe
ADVERTISEMENT

Dinamo stă pe un butoi cu pulbere, iar FANATIK a aflat în exclusivitate că Flavius Stoican și-a dat demisia, iar Dusan Uhrin va fi noul antrenor al lui Dinamo, în timp ce Iuliu Mureșan se gândește și el la plecare.

Florin Răducioiu, mesaj clar pentru jucători: „Este de neacceptat, m-am cam săturat și eu să asist la asemenea meciuri”

Oficialul lui Dinamo îi critică pe jucători și e de părere că nu dau deloc dovadă de atitudine, iar comportamentul în teren nu este nici el unul adecvat, cu eliminări aproape la fiecare meci: „E evident. Sunt mult mai multe puncte slabe decât bune. Mă refer la mai multe aspecte, cel al atitudinii, un pic al comportamentului în teren. Nu e posibil ca aproape meci de meci să avem un jucător eliminat de pe teren, deci lucrurile astea chiar nu trebuie să se mai întâmple din punctul meu de vedere”.

ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu pune piciorul în prag și spune că așa ceva nu poate fi acceptat la Dinamo: „Este de neacceptat, m-am cam săturat şi eu să asist la asemenea meciuri ale noastre cu jucători eliminaţi. Nu este posibil, este nevoie de o mai mare responsabilitate din partea lor, mai multă atenţie, mai mult echilibru, pentru că nu putem să ne permite să mai jucăm în zece oameni”.

„Radu” nu se oprește aici și spune că va interveni personal pentru a schimba lucrurile urgent: „Se întâmplă cam des această problema de când sunt aici, se reflectă în continuare, este o realitate în echipă, e de neacceptat şi am să intervin eu şi am să fac apel la maturitatea lor. La maturitate şi că nu trebuie să se întâmple asemenea lucruri de aici şi până la sfârşitul acestui play-out”.

ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu îi atacă pe jucătorii lui Dinamo: „Lipsă de maturitate și prostie”

Dinamovistul spune clar și răspicat că Dinamo nu își mai permite să comite astfel de gafe în playout-ul din Casa Pariurilor Liga 1: „Nu mai putem greşi, nu mai putem face anumite greşeli, nu mai putem da anumite cadouri printr-o lipsă de maturitate şi prostie. O prostie care nu mai trebuie să existe în asemenea meciuri”.

Cu toate acestea, Răducioiu are în continuare încredere în echipă și dă drept exemplu momentele bune din partida cu liderul CFR, când Dinamo a condus în Gruia din minutul 5 și până în minutul 41.

ADVERTISEMENT

Ştim limitele noastre, ştim că avem jucători interesanţi, în momentele în care şi noi putem juca de la egal la agal şi am demonstrat cu CFR”, a declarat directorul sportiv al lui Dinamo pentru Telekom Sport.

Dinamo începe playout-ul în deplasare cu Rapid la Mioveni. Alb-roșiii se află pe locul 14 cu doar nouă puncte, cu patru puncte peste Gaz Metan Mediaș, respectiv două față de Academica Clinceni. Pentru a scăpa de locurile de baraj, Dinamo are de recuperat șase puncte față de CS Mioveni și opt față de FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT