Sport

Florin Răducioiu, avertisment pentru Nicolae Dică înaintea de West Ham – FCSB: ”La orice fază poate ieși gol”

FCSB începe meciurile din grupele Conference League cu West Ham. Fost jucător al ”ciocănarilor”, Florin Răduciou îl avertizează pe Nicolae Dică.
08.09.2022 | 17:53
Florin Raducioiu avertisment pentru Nicolae Dica inaintea de West Ham  FCSB La orice faza poate iesi gol
Fost atacant al celor de la West Ham, Florin Răducioiu îi avertizează pe fotbaliștii lui Nicolae DIcă asupra principalelor pericole în duelul cu gruparea londoneză. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României debutează în grupele Conference League cu un meci tare, contra celor de la West Ham. ”Ciocănarii” nu au început bine campionatul, dar Florin Răducioiu îi avertizează pe roș-albaștri asupra forței echipei lui avid Moyes.

Florin Răducioiu: ”West Ham are jucători de mare nivel”

Fostul atacant al echipei naționale Florin Răducioiu a evoluat un sezon în Premier League, la West Ham, și cunoaște foarte bine nivelul jucătorilor din Anglia.

ADVERTISEMENT

Răducioiu îi avertizează pe roș-albaștrii că vor avea o misiune mai mult decât dificilă pe London Stadium. ”Ciocănarii” au în lot jucători care împreună valorează 432,5 milioane de euro.

”Meciul se va juca pe stadionul Olimpic, cu o echipă cu jucători de mare, mare nivel. Va fi o presiune foarte mare pentru FCSB. Știe și Mister Dică ce îl așteaptă, că fotbalul englez este foarte, foarte dificil. Foarte rapid! 

ADVERTISEMENT

Atenție la orice fază pentru că acolo la orice fază poate ieși gol. FCSB nu are nimic de pierdut, trebuie să încerce pe contraatac și să le pună astfel probleme. 

Singurul semn de întrebare este cât vor rezista, pentru că acolo ritmul este foarte diferit. Eu nu știu dacă FCSB va rezista din punct de vedere al ritmului”, a prefațat Răducioiu întâlnirea dintre West Ham și FCSB.

ADVERTISEMENT

Răducioiu știe cum trebuie să joace FCSB ca să iasă cu fruntea sus de pe London Stadium

CV-ul lui Florin Răducioiu este unul impresionant. A jucat pentru echipe uriașe ale Europei, precum AC Milan, AS Monaco, sau VFB Stuttgart și are un mesaj optimist pentru fotbaliștii lui Nicolae Dică înaintea duelului cu West Ham.

”Rămân optimist, dar n-o să fie deloc simplu. FCSB trebuie să joace dezinvolt, corelat cu dăruirea din teren. Nu dau sfaturi pentru chestiuni tactice, dar este un examen frumos, cu o echipă din Anglia.

ADVERTISEMENT

Nu-mi imaginam, dar cred că nici fotbaliștii că vor juca cu o echipă din Premier League. Asta e totuși o performanță”, a mai spus Răducioiu, pentru GSP.ro.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru ”12 și sub 2,5 goluri” la West Ham United – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT