News

Clipe grele pentru Florin Salam. Cântărețul are mari probleme

06.09.2020 | 20:11
Clipe grele pentru Florin Salam Cantaretul are mari probleme
ADVERTISEMENT

Florin Salam are probleme mari din cauza relației cu liderii clanului Duduianu. Sora manelistului, Maria Petrache, a făcut recent o serie de dezvăluiri extrem de grave în fața polițiștilor.

Aceasta a povestit, în fața oamenilor legii, o serie de detalii incredibile despre modul în care fratele ei era terorizat de liderii clanului din Capitală.

ADVERTISEMENT

Din dezvăluirile acesteia, Salam nu poate să ducă o viață normală din cauza spaimelor repetate la care era supus și a subliniat că acesta nu știe că ea a decis să vorbească, în condițiile în care, de frică, s-ar fi opus.

Florin Salam, terorizat de clanul Duduianu. Manelistul este în depresie

Conform celor de la Gândul, sora lui Florin Salam a fost audiată în secret la Poliție. Se pare că aceasta a denunțat relația complicată dintre fratele ei și clanurile mafiote, fără aprobarea Regelui manelelor.

ADVERTISEMENT

Maria Petrache a descris în detaliu modul în care fratele ei este terorizat de liderii clanului Duduianu. Ea a explicat că din cauza interlopilor, solistul abia mai poate duce o viață normală. Femeia a precizat că afirmațiile sale ies la suprafață în condițiile în care fratele ei nu știe despre inițiativa sa.

”Declar faptul că toate aceste presiuni, amenințări și telefoane l-au afectat pe fratele meu iar în acest moment are o stare mentală foarte proastă și este în depresie. Ioniță a încercat, de-a lungul timpului, să-l țină departe de toate aceste conflicte și i-a ascuns foarte multe dintre telefoanele și amenințările adresate lui.

ADVERTISEMENT

Fratele meu nu își poate duce un trai normal și este într-o permanentă stare de temere din cauza acestor indivizi. Dau această declarație fără știrea fratelui meu, deoarece știu că el nu ar fi fost de acord cu acest lucru”, a explicat Maria Petrache, conform sursei citate.

Sora lui Salam, probleme mari cu clanul Duduianu

În fața polițiștilor, sora lui Salam a descris un episod demn de un film cu mafioți. Aceasta spune că iubitul ei i-a povestit într-o dimineață, când a ajuns acasă, că Florin Salam tocmai fusese urmărit, până în fața restaurantului în care trebuia să cânte, de Aramis Duduianu, care venise însoțit de mai mulți indivizi.

ADVERTISEMENT

”În data de 25.06.2020 am mers împreună cu concubinul meu Ioniță Marian Marius, în stația de carburant Mol din zona Piața Muncii. Când am ajuns în parcarea benzinăriei, acesta mi-a spus că urmează să se întâlnească cu Aramis Duduianu.

Eu am ales să rămân în mașină, iar Ioniță a coborât și l-a așteptat pe Aramis. Menționez că eu nu îl cunosc pe Aramis decât de pe Facebook. Ioniță a încercat, de-a lungul timpului, să-l țină departe de toate aceste conflicte și i-a ascuns foarte multe dintre telefoanele și amenințările adresate lui.

Fratele meu nu își poate duce un trai normal și este într-o permanentă stare de temere din cauza acestor indivizi. Dau această declarație fără știrea fratelui meu, deoarece știu că el nu ar fi fost de acord cu acest lucru”, mai povestește femeia, conform Gândul.

ADVERTISEMENT