Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florin Talpan, acuze grave la adresa lui Gigi Becali: „Nu voi pleca niciodată capul în fața lui, chiar dacă e protejat de la Minister!”. Ce spune de banii datorați patronului FCSB. Video Exclusiv

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, anunță că va câștiga încă un proces împotriva lui Gigi Becali. Care e miza financiară.
03.03.2023 | 00:24
Florin Talpan acuze grave la adresa lui Gigi Becali Nu voi pleca niciodata capul in fata lui chiar daca e protejat de la Minister Ce spune de banii datorati patronului FCSB Video Exclusiv
Florin Talpan a pierdut procesul cu Gigi Becali. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Discuții aprinse la FANATIK SUPERLIGA, unde colonelul Florin Talpan a lansat un atac dur la Gigi Becali, pe care l-a acuzat de rea credință și a vorbit și despre un alt proces cu patronul FCSB.

Florin Talpan a anunță că va câștiga încă un proces împotriva lui Gigi Becali: „Voi câștiga, mă voi lupta. Să-și ceară public scuze”

Juristul CSA Steaua îl amenință pe Gigi Becali cu pierderea unui nou proces: „Ce 27.000 de euro?! Doamna Ioana, este procesul pe rol, voi câștiga, mă voi lupta și mă voi duce până în pânzele albe și justiția din România sper să fie dreaptă și voi câștiga!”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS:

Reprezentantul Ministerului Apărării nu are de gând să se așeze la masa negocierilor și îi transmite public patronului FCSB: „Eu niciodată nu am să plec capul pentru niște oameni care mi-au adus multe prejudicii. Eu am avut foarte mult de suferit din cauza lui Gigi Becali și ar trebui să își ceară public scuze pentru ceea ce mi-a făcut și pentru toate necazurile pe care mi le-a creat”.

Florin Talpan nu se lasă intimidat nici de mâna de ajutor întinsă lui Gigi Becali de Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu: „Cum să vă spun, avantajat în continuare de unele persoane din cadrul ministerelor sau din altă parte, nu înseamnă că de-acuma deține adevărul suprem, absolut. Voi câștiga și voi demonstra că acest lucru nu este OK”.

ADVERTISEMENT

Talpan a rămas interzis și la noua vestimentație a patronului FCSB și dezvăluie cât de mult rău i-a făcut Gigi Becali: „Foarte multe, foarte multe! Mă uit la el că se îmbracă în haine preoțești. Păi dacă te îmbraci în haine preoțești și spui că ești cu credință la Dumnezeu, oare când te pui în pat nu te gândești în pat noapte cât rău i-ai făcut acestui domn Talpan care te-a respectat?!”.

Florin Talpan, mesaj clar: „Eu apăr interesele statului român, nu interesul meu!”

Florin Talpan subliniază că nu este vorba de o răzbunare personală față de Gigi Becali și doar își face meseria de jurist: „Eu îl respect în continuare, n-am nicio treabă cu dumnealui, dar atâta timp cât este de rea credință, cât a plecat pe alte căi.

ADVERTISEMENT

Eu apăr interesele statului român, nu interesul meu! Faptul că ei au venit cu diverși avocați care practic i-am bătut, ce să mai… Nu vreau să le dau numele, dar mulți. Sunt foarte bun!”. 

VEZI MAI JOS ÎNTREG DIALOGUL INCENDIAR CU FLORIN TALPAN

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT