Sport

Marcel Ciolacu, o nouă inițiativă pentru ca FCSB să joace pe stadionul Steaua. Gigi Becali i-a mulțumit în direct: “E om de calitate, nu e mincinos”

FCSB nu este lăsată de conducerea CSA Steaua să joace în Ghencea, dar un important om politic susține formația patronată de Gigi Becali să poată evolua pe noua arenă.
19.12.2022 | 22:56
Marcel Ciolacu o noua initiativa pentru ca FCSB sa joace pe stadionul Steaua Gigi Becali ia multumit in direct E om de calitate nu e mincinos
FCSB nu este lăsată de conducerea CSA Steaua să joace în Ghencea, dar un important om politic susține formația patronată de Gigi Becali să poată evolua pe noua arenă
ADVERTISEMENT
19-12-2022
21:00

Gigi Becali i-a mulțumit lui Marcel Ciolacu

Gigi Becali i-a mulțumit lui Marcel Ciolacu pentru implicare și este convins că FCSB va juca pe arena din Ghencea în 2023.

„O să-l sun pe Ciolacu să-i mulțumesc. E un om bun, de calitate și nu e mincinos. Ce a promis, a făcut, mâine îl sun să îi mulțumesc. La anul cu siguranță o să vedem FCSB în Ghencea. Dacă nu… n-au idee cu cine au de-a face.

Ajunsese Rocaru să-și bată joc de Steaua, când am furat-o eu. Îl felicit pe Pițurcă atunci când a scos echipa de pe teren. Cum să o fur eu, păi dacă erau generalii în Consiliul de Administrație când am semnat.

Eu am toate împrumuturile aprobate de ei cu semnătura lor. Dacă nu respectă ei legea, cine o respectă?”, a spus Gigi Becali, la TV PrimaSport.

Marcel Ciolacu, președintele PSD și al Camerei Deputaților, susținea la finalul lunii octombrie că se va implica pentru a se reglementa acest lucru.

Echipa lui Gigi Becali, susținută de un om politic în revenirea pe Ghencea

Iar omul politic s-a ținut de cuvânt și a făcut tot posibilul ca echipa lui Gigi Beclai să revină în Ghencea. Marcel Ciolacu a depus un amendament în proiectul de lege privind modificarea şi completarea Legii educaţiei fizice şi sportului prin care să fie facilitat accesul tuturor celor care doresc la bazele sportive ale statului.

ADVERTISEMENT

”Am văzut că orgoliile exagerate ale unor oameni pot bloca folosirea unor baze sportive noi, construite de statul român, din banii românilor. Într-o ţară în care oricum prea puţini copii fac sport, să blochezi accesul la infrastructura sportivă este un sabotaj la sănătatea cetăţenilor noştri.

Acesta este motivul pentru care am susţinut proiectul prin care terenurile de sport din curtea şcolii să poată fi folosite în afara orelor de program.

ADVERTISEMENT

Şi acesta este motivul pentru care am depus în proiectul de lege privind modificarea şi completarea Legii educaţiei fizice şi sportului adoptat astăzi un amendament prin care să facilităm accesul tuturor celor care doresc la bazele sportive ale statului”, a scris Ciolacu, pe contul de Facebook.

Ciolacu vrea ca rivalitatea să fie doar în plan sportiv

Președintele PSD consideră noua lege va pune capăt uneia dintre cele mai mari rivalități din fotbalul românesc și crede că așa cum mari rivale din Italia au putut evolua pe același stadion, așa se va întâmpla și cu FCSB și CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

”Până acum, era practic imposibil din cauza birocraţiei ca cineva să aibă acces, contra cost desigur, la o bază sportivă. Prioritatea este ca oricine face sport în mod organizat – copii, juniori, adulţi, să poată folosi mai uşor o bază sportivă modernă. Şi da, mă bucur că această lege va pune punct şi uneia dintre cele mai mari rivalităţi din fotbalul românesc.

Cred că a venit timpul ca şi în România rivalitatea să fie înţeleasă doar în termeni sportivi, iar echipele să poată împărţi fără probleme acelaşi stadion. Dacă au putut Roma şi Lazio sau Inter cu Milan, sunt convins că vor putea şi Steaua cu FCSB”, a mai scris Marcel Ciolacu.

ADVERTISEMENT

După ce omul politic a anunțat pentru prima dată că se va implica în acest conflict, Gigi Becali i-a mulțumit și a dezvăluit că este dispus să plătească de două ori mai mult pentru a juca în Ghencea.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,40 este cota pentru „x solist sau nu marchează ambele echipe” la meciul FCSB – FC Botoșani. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT