Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florin Talpan, „unu la unu” cu Mitică Dragomir la Fanatik SuperLiga? „Cred că nu s-ar mai da așa cocoș!”. Horia Ivanovici a lansat invitația. Video exclusiv

Florin Talpan vrea să se dueleze cu Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, la Fanatik Superliga. Ce spune colonelul de justiție al Clubului Sportiv al Armatei Steaua.
21.04.2023 | 14:06
Florin Talpan unu la unu cu Mitica Dragomir la Fanatik SuperLiga Cred ca nu sar mai da asa cocos Horia Ivanovici a lansat invitatia Video exclusiv
Talpan, unu la unu cu Mitică Dragomir la Fanatik SuperLiga Cred că nu s-ar mai da așa cocoș!. Horia Ivanovici a lansat invitația. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Florin Talpan a avut o nouă intervenție extrem de dură la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și i-a aruncat mănușa lui Dumitru Dragomir.

Florin Talpan vs. Mitică Dragomir la Fanatik SuperLiga?

Florin Talpan continuă războiul de la distanță cu Dumitru Dragomir și e convins că ar câștiga detașat un duel față în față cu fostul președinte al LPF, la FANATIK SUPERLIGA„Cred că în fața mea nu s-ar mai da ei așa cocoși!”, a spus juristul Stelei.

ADVERTISEMENT

Moderatorul Horia Ivanovici l-a invitat pe Florin Talpan alături de Dumitru Dragomir: „Domnul Talpan, am o invitație la dumneavoastră! Dacă acceptă și domnul Dragomir, eu luni vă invit. Dumneavoastră în dreapta, Dragomir în stânga și eu între voi. Dacă vreți”.

VIDEO AICI

Colonelul de justiție nu ar spune nu unei astfel de provocări și a declarat:  „Eu vă mulțumesc pentru invitație. Nu vreau să fiu răutăcios, dar am văzut că foarte mulți mă critică, mă jignesc, vorbesc urât la adresa mea. Eu atât aș vrea să înțeleagă, că eu personal am făcut eforturi supraomenești pentru a-i face fericiți pe acei suporteri care au venit la meciul cu Dinamo”.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir l-a ironizat pe Florin Talpan: „Nu-l cunosc, nu știu cine este”

Dumitru Dragomir nu îl ia însă în serios pe Florin Talpan, care i-a adus aminte că a declarat că l-a ajutat pe Gigi Becali să fure Steaua: „N-am ce să îi transmit. Nu îl cunosc, nu ştiu cine este. Nu are dreptate în ce spune. Steaua a continuat angajându-l pe Piţurcă, pe Lăcătuş… Nu înţeleg. Sunt orgolii multe, el este în contră şi cu Armata lui şi cu toată lumea. 

Eu n-am impresie rea despre el că s-a zbătut ca să câştige. Dar în afara dreptăţii este greu să câştigi. Categoric mă aşteptam (n.r. la decizia Înaltei Curţi privind palmaresul). Asta este normalitatea, eu o ştiu foarte bine”, a spus „Don Corleone”, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir spune că toată tranzacția de vânzare a Stelei a fost în conformitate cu legea: „Fără hotărâre judecătorească, nu puteau să treacă de la o formă la alta. Federaţia nu aproba. Numai în baza unei hotărâri judecătoreşti, Federaţia a fost de acord ca Steaua să treacă de la Minister în privat.

Iar domnul Talpan vrea să invoce şi hotărârile judecătoreşti şi tot. Nu am nimic cu domnul Talpan. Să ştii că mă doare la bască pe mine. Dacă va câştiga sau va pierde Steaua, mă doare la bască. Nu mă doare capul, mă doare basca”.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT