Fotbal intern

Florin Tănase a rezistat doar 30 de minute în FCSB – UTA! Ce a pățit căpitanul roș-albaștrilor

05.12.2020 | 22:28
Florin Tanase a rezistat doar 30 de minute in FCSB  UTA Ce a patit capitanul rosalbastrilor
ADVERTISEMENT

Căpitanul Florin Tănase a rezistat doar 30 de minute în meciul FCSB – UTA Arad, din etapa a 12-a a Ligii 1, el resimțind dureri la coapsă.

Mijlocașul roș-albaștrilor s-a refăcut miraculos, așa cum a anunțat FANATIK, după accidentarea suferită la scurt timp după întoarcerea de la echipa națională.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că nu s-a antrenat decât în ultimele patru zile cu restul lotului, Tănase a fost introdus titular la întâlnirea cu UTA de antrenorul Anton Petrea.

Doar 30 de minute a putut juca Florin Tănase în FCSB – UTA

Florin Tănase a lăsat senzația că nu este pus la punct cu pregătirea fizică, la fel ca și Dennis Man și el revenit după o accidentare, iar totul a culminat cu o nouă problemă musculară în minutul 30 al partidei FCSB – UTA Arad.

ADVERTISEMENT

După doar o jumătate de oră, căpitanul roș-albaștrilor s-a întins pe gazon și i-a făcut semn de schimbare lui Toni Petrea, după ce a resimțit dureri la coapsă. Tănase a ieșit pe picioarele sale de pe teren, dar vizibil dezamăgit.

FCSB a jucat timp de două minute în inferioritate numerică, timp în care era să primeasăc gol după ce Ioan Hora a lovit bara, iar apoi Alexandru Buziuc a fost introdus în locul lui Florin Tănase.

ADVERTISEMENT

Această problemă medicală a mijlocașului Florin Tănase vine la puțin timp după ce FCSB l-a pierdut și pe atacantul Sergiu Buș, accidentat în timpul unui antrenament, și care nu va mai juca în acest an.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 4,25 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT