ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Florin Tănase, articulat dur la TV după declarațiile de la FCSB – Clinceni 2-2: „Ați fost jalnici că nu ați băgat-o în poartă!”

Autor: Andrei Șchiopu | 11.05.2021 | 00:08
Florin Tănase, articulat dur la TV după declarațiile de la FCSB - Clinceni 2-2: „Ați fost jalnici că nu ați băgat-o în poartă!”
Florin Tănase, articulat dur la TV după declarațiile de la FCSB - Clinceni 2-2: „Ați fost jalnici că nu ați băgat-o în poartă!” Sursă foto: sportpictures.eu

Florin Tănase a fost nervos la finalul partidei dintre FCSB și Academica Clinceni, vorbin și despre suspiciunile privind o „prietenie” între cele două formații.

ADVERTISEMENT

Căpitanul „roș-albaștrilor” a spus că la televizor „se spun numai prostii”, moment după care a fost aspru criticat de analiștii TV, care nu sunt deloc de acord cu ce a spus Tănase..

Ion Crăciunescu și Cornel Dinu l-au atacat dur pe Florin Tănase pentru afirmațiile făcute după disputa cu Clinceni.

Florin Tănase, articulat dur la TV după declarațiile de la FCSB – Clinceni 2-2

Ion Crăciunescu a luat „foc” după ce Florin Tănase a declarat că la televizor s-au vorbit numai prostii: „Eu am vorbit o dată cu el și aveam impresia că e un tip foarte inteligent Tănase, dar mă lasă cumva… nu știu.

ADVERTISEMENT

Dar de meciul de la Botoșani când a fost spectacol fotbalistic nu mai spune nimic, fără să insinuez un blat. Nimeni nu a zis nimic de blat”.

„Nu își dă seama ce spune dacă a declarat că numai prostii se vorbesc la televizor”, a „tunat” Ion Crăciunescu la TV DigiSport.

„Domnule Tănase, domnule Popescu, ați fost jalnici!”

Cornel Dinu a fost indignat după declarațiile făcute de căpitanul FCSB-ului, spunând că fotbaliștii „roș-albaștrilor” au fost jalnici pentru că nu au reușit să marcheze mai multe goluri decât adversara lor:

ADVERTISEMENT

„Dumneata, domnul Tănase, dumneata, domnule Popescu, ați fost jalnici că nu ați reușit să o băgați în poartă. Oaidă în minutul 92 trimite peste poartă cu capul dintr-o ocazie bună. Ureche știe mesajul, Olaru îl transmite peste poartă.

Inconstanța acestor jucători, așa-ziși mari valori ai campionatului, dă de gândit. Dacă Olaru și-a dat două palme după ratările din minutul 93, cred că au venit și lacrimile, altfel nu văd de ce să plângi.

ADVERTISEMENT

Un om care a plâns în urmă cu 5 minute, vine apoi senin la declarații, cu zâmbetul pe buze, e chestie de psihic…”, a spus Cornel Dinu la TV TelekomSport.

„Să îi vedem pe domnii care spuneau că este echipa noastră Clinceniul, la fel și Sepsi cu CFR. Numai prostii se vorbesc la noi, la televizor. Mai avem trei meciuri, pe care putem să le câștigăm cu lejeritate”, a fost replica lui Florin Tănase de la finalul partidei FCSB-Clinceni.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!