Sport

Florin Tănase, ironie la adresa fanilor CSA Steaua, înaintea derby-ului Rapid – FCSB. ”Ei ieșeau cu puștile?”

Primul derby al noului sezon în Liga 1, Rapid – FCSB, este urmărit și de rivalii echipei lui Gigi Becali, fanii CSA Steaua. Aceștia au ironizat vicecampioana României. Căpitanul Florin Tănase nu a rămas dator.
14.08.2021 | 18:15
Florin Tanase ironie la adresa fanilor CSA Steaua inaintea derbyului Rapid  FCSB Ei ieseau cu pustile
florin tanase fcsb Sursa foto hepta.ro
ADVERTISEMENT

Rapid – FCSB, cel mai așteptat meci al începutului de sezon în Liga 1 se joacă duminică, de la ora 21:30, pe Arena Națională.

Dacă suporterii celor două echipe au făcut un pact de reciprocitate în privința numărului de bilete, tocmai pentru a crea o atmosferă incendiară la meci, fanii CSA au afișat bannere cu mesaje ironice, la adresa trupei lui Gigi Becali. A urmat replica lui Florin Tănase, căpitanul FCSB.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase: ”Să vorbim despre lucruri serioase”

Cele două cluburi de fotbal, FCSB și CSA Steaua își revendică istoria și palmaresul Stelei București, cea mai titrată echipă din România. Astfel, fanii CSA nu au pierdut momentul de a-i ironiza pe oficialii și jucătorii lui Gigi Becali.

Sâmbătă, la meciul CSA Steaua – Dacia Unirea Brăila, 5-2, în tribunele arenei din Ghencea au fost afișate mai multe bannere cu mesaje ironice la adresa FCSB.

ADVERTISEMENT

”Cu voi la conducere și fără suporteri în spate, Steaua ar fi murit în mediocritate”, sau ”Derby-ul promovat toată săptămâna: joacă partidul cu stâna”, au fost mesajele facțiunii ”Stil ostil” al echipei din Ghencea.

Căpitanul FCSB, Florin Tănase, nu i-a iertat pe ultrasii echipei CSA Steaua. Golgheterul ultimului campionat i-a ironizat la rândul lui pe cei ce au afișat mesajele.

ADVERTISEMENT

”Nu îi luăm în seamă. Nu avem de ce. Cine au spus că joacă? (partidul cu stâna – n.r.). Și dacă jucau ei? Ieșeau cu puștile, ce făceau? Haideți să vorbim lucruri serioase”, a replicat Florin Tănase, la conferința de presă premergătoare meciului cu Rapid, spre amuzamentul antrenorului Dinu Todoran.

Interes maxim pentru primul derby al sezonului

Indiferent de situația juridică a celor două oponente de duminică, Rapid și FCSB, suporterii tratează această partidă ca pe un adevărat derby.

ADVERTISEMENT

Clubul Rapid București a anunțat, sâmbătă, pe rețelele sociale că pentru meciul cu FCSB s-au vândut peste 25.000 de bilete, la care se adaugă alte 3.000 de abonamente.

Dacă cifrele vor fi confirmate, duminică, în ziua meciului, atunci vom vorbi de un nou record de audiență pentru Rapid, la un meci pe teren propriu.

Precedentul record este de 21.320 de fani. S-a întâmplat în 29 septembrie 2011, la meciul din grupele Europa League cu PSV Eindhoven, 1-3, disputat de asemenea, pe Arena Națională.

După patru runde, niciuna dintre cele două formaţii nu a pierdut. Giuleştenii au trei victorii şi o remiză, fiind singura formaţie din Liga 1 care nu a primit gol. De partea celelaltă, FCSB are două succese şi două egaluri, golaveraj 7-3.


  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – FCSB: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT