Sport

Florin Tănase, negocieri de ultimă oră. Ce echipă din România poate întâlni în cupele europene! Exclusiv

Șansele ca Florin Tănase să revină la FCSB sunt extrem de mici, dar FANATIK a aflat că a apărut o nouă ofertă pentru el și ar putea fi din nou adversarul lui CFR Cluj.
01.07.2023 | 11:18
Florin Tanase negocieri de ultima ora Ce echipa din Romania poate intalni in cupele europene Exclusiv
Șansele ca Florin Tănase să revină la FCSB sunt extrem de mici, dar FANATIK a aflat că a apărut o nouă ofertă pentru el și ar putea fi din nou adversarul lui CFR Cluj. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FANATIK a scris despre interesul lui Gigi Becali pentru fostul căpitan al ”roș-albaștrilor”, patronul susținând că își dorește repatrierea unui jucător care nu mai este în grații la echipa actuală.

Florin Tănase nu revine la FCSB, dar ar putea juca din nou împotriva lui CFR Cluj

Florin Tănase mai are un an de contract cu Al Jazira, însă nu mai este dorit de formația din Emiratele Arabe Unite, care în vara trecută a plătit trei milioane de euro pentru a-l achiziționa de la vicecampioana României.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, întoarcerea lui Florin Tănase la FCSB are șanse infime să se realizeze din cauza salariului mare al jucătorului, însă pe piață a apărut o nouă ofertă de la formația turcă Adana Demirspor, adversara lui CFR Cluj din turul 2 preliminar al Conference League.

Viitoarea adversară a trupei lui Andrea Mandorlini încearcă pe ultima sută de metri să-l sufle rivalilor de la Trabzonspor, despre care presa din Turcia a scris că a și început negocierile pentru transferul jucătorului.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Florin Tănase, care s-a antrenat în weekend cu lotul FCSB în baza de la Berceni sub comanda lui Elias Charalambous, va merge săptămâna viitoare să discute cu oficialii de la Al Jazira pentru a ști care îi este viitorul.

Tănase i-a promis lui Gigi Becali că se va întoarce într-o zi la FCSB

Ultimele informații dinspre gruparea arabă sunt că șeicii sunt de acord cu împrumutul lui Florin Tănase pentru ultimul an de contract, dar doar cu condiția ca echipa care îl ia să suporte cel puțin 50% din salariul de 100.000 de euro pe lună al jucătorului.

ADVERTISEMENT

Din această cauză sunt șanse foarte mici ca fostul căpitan să se întoarcă la FCSB. Însă, ambele oferte din Turcia ar putea fi viabile, deoarece atât Trabzonspor, cât și Adana Demirspor sunt cluburi care își permit să susțină un salariu de 50.000 de euro pe lună.

Florin Tănase şi Gigi Becali au rămas în relaţii foarte bune şi după transferul la Emiratele Arabe Unite. Fostul căpitan de la FCSB a fost la meciul de titlu cu Farul Constanţa, scor 2-3, iar la câteva zile după s-a întâlnit cu patronul vicecampioanei.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva luni, Gigi Becali a dezvăluit că vorbeşte des cu fostul său căpitan, care i-a promis că se va întoarce la FCSB: ”Vorbesc mereu cu Tănase, când dă gol, mă sună, când dă pase de gol, mă sună. Mi-a zis că stă doi ani pe acolo să facă bani și se întoarce înapoi. Avându-l pe Tănase, jocul era mai elaborat, era un dirijor bun care dirija orchestra. Acum e degringoladă”, a spus Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1.98 este cota pentru „x solist la pauză” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT