Fotbal intern

Florin Tănase, partener inedit de antrenament. Cum se pregătește căpitanul FCSB. Video

05.04.2020 | 21:49
Florin Tanase partener inedit de antrenament Cum se pregateste capitanul FCSB Video
ADVERTISEMENT

Florin Tănase se antrenează la domiciliu în perioada de suspendare a campionatului și, în timpul ședinței de pregătire de duminică, a avut alături un partener inedit, animalul său de companie.

Florin Tănase continuă antrenamentele la domiciliu

Pandemia de coronavirus a suspendat competițiile fotbalistice pe teritoriul României, iar mulți dintre jucători sunt nevoiți să se antreneze acasă, deseori improvizând.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase, căpitanul de la FCSB, face exerciții fizice acasă și, în timpul ședinței de pregătire de duminică, a fost acompaniat de cățelul său.

View this post on Instagram

#playinside #livingroomcup @nike @cristiano

A post shared by TanaseFlorin (@florintanase10) on

Florin Tănase a jucat ultimul meci oficial pe 8 martie, pe Arena Națională, împotriva Universității Craiova. FCSB s-a impus fără emoții în partida din runda a doua a play-off-ului Ligii 1, scor 4-1, iar căpitanul Tănase a reușit un gol și o pasă decisivă.

ADVERTISEMENT

Jucătorii s-ar putea reuni la baza clubului din Berceni

Antrenamentul susținut de Florin Tănase duminică ar putea fi printre ultimele efectuate acasă. Gigi Becali a anunțat că plănuiește să testeze tot lotul și staff-ul de la FCSB pentru coronavirus, iar dacă rezultatele vor fi negative, jucătorii, antrenorii și fizioterapeuții vor intra în izolare la baza clubului și se vor face antrenamente organizate.

Noi, dacă respectăm regulile astea, adică distanţarea socială, nu avem nicio problemă. Noi, săptămâna care vine, facem testul coronavirus si băgăm toată echipa, cu tot cu bucătar, cu jurnalist, cu toţi şi rămân acolo în carantină. Şi maseuri şi doctori şi toată lumea. Vor rămâne acolo, în cantonament.

ADVERTISEMENT

Aşa cum stau 4-5 oameni în 100 de metri pătraţi de apartament, nu or putea să stea în atâtea hectare? O să facă antrenamente jucătorii. Nouă nu ne interzic ordonanţele militare să facem asta.

Oamenii lucrează, la biserică de exemplu, lucrează încontinuu. Ordonanţa militară nu interzice activitatea economică”, a declarat Gigi Becali la TV Realitatea Plus.

ADVERTISEMENT

În momentul suspendării campionatului, după disputarea primelor două runde de play-off, FCSB ocupa locul doi în clasamentul Ligii 1, la patru puncte în spatele liderului CFR Cluj.

ADVERTISEMENT