Sport

Florin Tănase, tot mai aproape de plecarea de la FCSB: ”Am fost sunat de cineva din zona arabă”

Florin Tănase este cel mai curtat jucător de la FCSB, iar căpitanul este tot mai aproape de a păsăi vicecampioana din Liga 1.
12.06.2021 | 17:49
Florin Tanase tot mai aproape de plecarea de la FCSB Am fost sunat de cineva din zona araba
Florin Tănase este cel mai curtat jucător de la FCSB, iar căpitanul este tot mai aproape de a păsăi vicecampioana din Liga 1. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Finanțatorul ”roș-albaștrilor”, Gigi Becali, a dezvăluit că are o ofertă pentru internaționalul român și îi va da drumul pe 4,5 milioane de euro, deoarece jucătorul l-a rugat să-l lase.

Narcis Răducan crede că a venit timpul ca Florin Tănase să plece, deoarece jucătorul este cu gândul numai la transfer și crede că acest lucru a dus și la eliminarea sa în amicalul naționalei României cu Georgia.

ADVERTISEMENT

Plecarea lui Florin Tănase de la FCSB, confirmată de un antrenor

După ce Gigi Becali a spus că are o ofertă pentru Florin Tănase din zona Golfului, FANATIK a aflat că echipa care îl dorește pe golgheterul din ultimul sezon al Ligii 1 este Al Ain, care a încheiat pe locul 6 campionatul din Emiratele Arabe Unite.

Fostul antrenor al formației Astra Giurgiu, Eugen Neagoe, a confirmat interesul arabilor pentru Tănase: ”Am fost sunat de cineva din zona arabă, de la un club, și chiar am vorbit de Florin Tănase. Din punctul meu de vedere este un jucător foarte valoros.

ADVERTISEMENT

El cred că are motivație, a demonstrat și în campionatul care tocmai s-a terminat. Este unul dintre cei mai valoroși jucători din campionatul nostru, cred că mai are motivație”

FCSB va pierde din forță dacă-și pierde căpitanul

Neagoe este de părere că o eventuală plecare al lui Tănase ar slăbi foarte mult echipa patronată de Gigi Becali și consideră că FCSB trebuie să se întărească dacă vrea să lupte la titlu cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

”Tănase mai poate juca zece ani, este logic să aibă motivație. Acum trebuie să joace cât mai bine în Conference League, să câștige campionatul în România, asta își dorește fiecare jucător.

FCSB și Universitatea Craiova trebuie să se miște, să se întărească, pentru a se putea bate cu CFR. Dacă va pleca și Tănase, va fi foarte greu pentru ei să țină ritmul”, a declarat Eugen Neagoe pentru digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Salariu uriaș pentru Tănase la arabi

Din informațiile FANATIK, Al Ain vrea să-i ofere un salariu de 120.000 de euro pe lună lui Florin Tănase, astfel că internaționalul român ar urma să câştige 1.440.000 de euro pe an la formaţia din Emiratele Arabe Unite.

Florin Tănase s-a mai aflat pe lista a două cluburi din ţările arabe. FANATIK a aflat că Al Ahli şi Al Dhafra au mai fost interesante de serviciile atacantului de 26 de ani, dar în cele din urmă pe listă a mai rămas doar Al Ain.

Jucătorul a fost transferat de FCSB de la FC Viitorul în august 2016, după ce Gigi Becali a plătit 1.500.000 de euro. În cele cinci sezoane petrecute în tricoul “roş-albastru”, atacantul a jucat 189 de meciuri şi a marcat 62 de goluri.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,75. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT