Sport

Florinel Coman, apărat în scandalul eliminării din meciul FCSB – Oțelul: „Suntem prea sensibili”

Mihai Stoica îi ia apărarea lui Florinel Coman, spunând că nimeni din staff-ul FCSB-ului nu i-a transmis să ia cartonaș roșu.
04.12.2023 | 21:50
Florinel Coman aparat in scandalul eliminarii din meciul FCSB  Otelul Suntem prea sensibili
Florinel Coman, apărat în scandalul eliminării din meciul FCSB - Oțelul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României i-a mai luat apărarea lui Florinel Coman și în privința momentului în care a înjurat arbitrul la meciul cu Oțelul Galați, scor 0-2.

Florinel Coman, apărat în scandalul eliminării din meciul FCSB – Oțelul

Florinel Coman a fost apărat în scandalul eliminării din meciul FCSB-Oțelul, Mihai Stoica explicând că lumea este mult prea sensibilă când îl judecă pe fotbalistul vicecampioanei României:

ADVERTISEMENT

„Și dacă ar fi existat, nu sunt atât de cretin să îi spun să ia sau nu al doilea cartonaș. Eu intrasem deja la vestiar, eram foarte nervos. Cu Tavi Popescu la meciul cu Rapid îi spusesem clar să nu ia cartonaș galben.

Noi nu prea facem chestii din astea. Dacă am fi făcut, i-am fi spus lui Compagno să ia galben, ca să stea cu Craiova, că el tot stă cu trei galbene din septembrie.

ADVERTISEMENT

Dacă cineva se poate gândi… Reghe în minutul 93, 98 și 100 a câștigat un meci. Tu asta ai în cap, când mai sunt cinci minute să iei al doilea galben? Nu se pune problema, nu a vorbit nimeni nimic cu el”.

„Cred că suntem prea sensibili!”

„El e nervos pentru că joacă în fiecare meci și primele cinci intervenții din meciuri sunt faulturi la adresa lui. E normal să fie nervos. Cred că suntem prea sensibili.

ADVERTISEMENT

Nu e primul și nici ultimul, sunt alții care înjură la fiecare meci, nu dau nume, că nu vreau. Nu zice nimeni nimic. A înjurat Florinel, toți înjurăm, asta e situația. 

Așa ne merge nouă bine. Când Pantea și Tavi Popescu au luat galben și n-au jucat, am câștigat meciul cu U Craiova. Poate așa o să se întâmple și acum, nu știu”, a continuat Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Cupa e plasa de siguranță. Cupa are un obiectiv important, iar campionatul nu știi dacă îl iei sau nu. Nu știi ce se întâmplă în cupă”, a mai spus MM Stoica referitor la cupă.

ADVERTISEMENT
3,75 este cota BETANO pentru pronosticul „X solist” la meciul FC U Craiova - FCSB din Cupa României Betano