Sport

Florinel Coman, arma secretă a lui Charalambous! Antrenorul de la FCSB l-a băgat în teren, deși nu era 100% refăcut

Florinel Coman este arma secretă a lui Charalambous în duelul cu Farul Constanța de pe Arena Națională. Antrenorul de la FCSB l-a băgat în teren, deși nu era 100% refăcut.
05.02.2024 | 21:51
Florinel Coman arma secreta a lui Charalambous Antrenorul de la FCSB la bagat in teren desi nu era 100 refacut
Florinel Coman este arma secretă a lui Charalambous în duelul cu Farul Constanța de pe Arena Națională. Antrenorul de la FCSB l-a băgat în teren, deși nu era 100% refăcut. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Florinel Coman a fost incert pentru duelul cu Farul Constanța. Atacantul de la FCSB a fost răcit înaintea duelului de pe Arena Națională. Și s-a discutat la FANATIK SUPERLIGA despre faptul că Florinel Coman nu este 100% refăcut. Cu toate acestea, Charalambous a apelat la arma sa secretă și l-a băgat pe Coman în teren.

Florinel Coman, arma secretă a lui Charalambous! Antrenorul de la FCSB l-a băgat în teren, deși nu era 100% refăcut

Elias Charalambous a apelat la arma sa secretă în meciul cu Farul Constanța, Florinel Coman. Antrenorul celor de la FCSB l-a băgat pe starul lui Gigi Becali în teren, deși nu era 100% refăcut înainte de acest meci.

ADVERTISEMENT

Coman a fost răcit înaintea duelului din etapa 25 a SuperLigii, iar șansele ca acesta să poată juca erau foarte mici. După prima repriză, terminată 0-0, tehnicianul din Cipru a decis să îl introducă pe Florinel Coman.

Șeptarul de la FCSB a intrat de la începutul reprizei secunde și și-a făcut simțită prezența imediat. Ocaziile din partea “roș-albaștrilor” au început să se înmulțească semnificativ și să devină din ce în ce mai periculoși.

ADVERTISEMENT

Astfel, în minutul 55, Florinel Coman a centrat perfect în careu, iar, după o deviere ușoară, mingea l-a găsit pe Baba Alhassan care a marcat primul gol pentru FCSB. Ghanezul se află la meciul cu numărul trei în tricoul “roș-albaștrilor”.

Ca randament, Florinel Coman este al doilea cel mai bun fotbalist din lotul roș-albaștrilor, după golgheterul și căpitanul Darius Olaru. În 20 de meciuri de SuperLiga, „șeptarul” a marcat 10 goluri și a oferit 9 assist-uri, fiind cel mai bun pasator al echipei.

ADVERTISEMENT

FCSB, pierdere importantă pentru duelul cu Sepsi! Ce s-a întâmplat cu „preferatul” lui Gigi Becali la derby-ul cu Farul

După ce s-a confruntat cu absența lui Darius Olaru la derby-ul cu Farul, FCSB va avea din nou probleme la mijlocul terenului. Adrian Șut, fotbalistul lăudat de Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA după victoria cu Universitatea Craiova, scor 3-0, a primit cartonașul galben în minutul 43 al meciului de pe Arena Națională.

Mijlocașul de 24 de ani a comis un fault dur asupra lui Constantin Budescu. Și a fost avertizat de „centralul” Horațiu Feșnic. Astfel, Adrian Șut a devenit indisponibil pentru duelul cu Sepsi de duminică din cauza cumului de cartonașe galbene.

ADVERTISEMENT

Adrian Șut este cotat la 2 milioane de euro de Transfermarkt. Mijlocașul a mai primit cartonașul galben în meciurile cu CFR Cluj (1-0), Dinamo (1-0) și CFR Cluj (1-1). De asemenea, Baba Alhassan a fost avertizat în minutul 16 al meciului cu Farul tot pentru un fault, însă mijlocașul ghanez nu este în pericol de suspendare.

ADVERTISEMENT