Sport

Florinel Coman, bucuros după victoria cu Mioveni! Totuși, se gândește la plecarea de la FCSB: „Vreau să joc, vedem ce va fi”

Florinel Coman a reușit să marcheze un gol în duelul cu CS Mioveni, scor 5-1, fiind bucuros pentru victorie, însă încă se gândește să plece de la FCSB.
05.12.2022 | 23:15
Florinel Coman bucuros dupa victoria cu Mioveni Totusi se gandeste la plecarea de la FCSB Vreau sa joc vedem ce va fi
Florinel Coman se gândește să plece de la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României nu a avut emoții împotriva lui CS Mioveni, având încă de la pauză un avans de două goluri.

Florinel Coman se gândește să plece de la FCSB

FCSB a reușit să se impună categoric în duelul cu CS Mioveni, scor 5-1, iar jucătorii vicecampioanei au fost bucuroși la finalul partidei, mai ales că au mai reușit să adune încă trei puncte pentru primul obiectiv al echipei, și anume intrarea în play-off.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman a vorbit după victorie, fiind fericit pentru gol, însă a făcut un anunț care îi sperie pe fani, și anume că încă se gândește să plece de la echipă.

„Mă bucur pentru victorie și pentru gol, a venit într-un moment în care aveam nevoie să marchez. Da, normal. Orice jucător vrea să joace.

ADVERTISEMENT

Normal, n-am jucat, e normal să cer să merg să joc. De aia. Nu stau pentru nimic altceva. De aia m-am apucat de fotbal, să joc.

Nu ştiu, mă gândesc. A fost o convorbire. Vreau să joc, vedem ce va fi. Nu ştiu, a fost o discuţie şi atât”, a mai spus Florinel Coman.

ADVERTISEMENT
  • 24 de ani are Florinel Coman

„Normal că-i supărat Coman!”

Mihai Pintilii a vorbit la finalul meciului despre victoria cu CS Mioveni, comentând și situația lui Florinel Coman la echipă, fiind sigur că acesta își va reveni în cele din urmă.

„Normal că-i supărat Coman, tu n-ai fi supărată dacă te-ar da afară? E normal să fii supărat, dar trebuie să treacă peste, pentru că vor veni și momente mai bune.

ADVERTISEMENT

Trebuie să demonstreze la meciul următor că merită să rămână în teren. Eu sunt sigur că va trece peste”, a mai spus Mihai Pintilii la finalul meciului.

  • 3.000.000 de euro este cota de piață a lui Florinel Coman, conform transfermarkt.com

  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,91 este cota pentru „2 solist” la FC Botoșani – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT