Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florinel Coman, cel mai nervos jucător de la FCSB! „Putea lua și el roșu! De la eliminarea lui Nana a pornit”

Florinel Coman e considerat cel mai nervos jucător de la FCSB. Ce spun suporterii roș-albaștrilor despre ieșirile „șeptarului”
27.02.2024 | 06:30
Florinel Coman cel mai nervos jucator de la FCSB Putea lua si el rosu De la eliminarea lui Nana a pornit
Florinel Coman, cel mai nervos jucător de la FCSB! „Putea lua și el roșu! De la eliminarea lui Nana a pornit. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florinel Coman e contestat în ciuda evoluțiilor foarte bune. Atacantul a dat două goluri cu FC Botoșani, dar a fost și aproape să fie eliminat după un duel mai tare cu Celea. Ce spune Gigi Mustață.

De ce a fost nervos Coman în FCSB – FC Botoșani 3-2

Florinel Coman e al doilea golgheter al campionatului, cu 12 reușite. Atacantul liderului din SuperLiga este și un jucător indisciplinat. În cele 27 de etape a luat un cartonaș roșu și are trei cartonașe galbene. La următoarea abatare, Coman va fi suspendat o etapă.

ADVERTISEMENT

„Am văzut și eu foarte multe comentarii la adresa arbitrilor. Nu sunt bune pentru că la un momentdat poți întărâta arbitrul împotriva ta și la primul fault să fii sancționat mai puternic și atunci lași în dezavantaj echipa ta și nu e ok.

Eu cred că s-a ridicat tensiunea asta puternică la ei că s-a luat roșu repede. Ambiția lor era să câștige meciul să se ducă la 10 puncte și de acolo starea de nervozitate. Și Olaru foarte nervos. Am văzut meciul în reluare, exact după cartonașul roșu luat de Nana, atunci au apărut nervii.

ADVERTISEMENT

Nu e ok, pentru că se joacă la disperare și nu mai ai control la joc. După ce s-a făcut 10 la 10 lucrurile s-au calmat, dar și Botoșani a avut câteva faulturi care n-au fost sancționate și la noi s-a dat imediat cartonaș galben”, a declarat Gigi Mustață, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Coman putea să ia roșu liniștit”, a adăugat Horia Ivanovici, făcând referire la duelul din repriza a doua dintre Florinel și Celea. „Da, da, la acea fază când el a fost lovit în cap din spate. Nu a vrut fundașul respectiv, cred că a vrut să îl sară, dar Coman s-a ridicat un pic supărat și d-aia a fost puțin mai revoltat”, a mai spus liderul Peluzei Nord.

ADVERTISEMENT

„Fără Olaru și Coman, FCSB are probleme mari la campionat”

Eliminații FCSB-ului și-au aflat pedepsele după meciul cu Botoșani. Nana Antwi a fost suspendat o etapă, în timp ce Olaru va rata două meciuri din SuperLiga, cu FC Voluntari și Petrolul.

„Sunt prea nervoși jucătorii care trebuie să de ritmul FCSB-ului, Olaru și Coman. Dacă dispar Olaru și Coman din primul 11 o să aibă mari probleme FCSB. Șut, Băluță și restul sunt mult mai buni cu cei doi în teren.

ADVERTISEMENT

Dar cei doi trebuie să se stăpânească puțin. Dacă lua și Coman roșu, juca FCSB două meciuri fără ei. Nu mai câștigau nimic. Cum și-au revenit Olaru și Coman, cum au început să câștige din nou. Și jocul e mai bun. Ceilalți sunt mai buni cu ei. Dacă Șut, Băluță și ceilalți sunt lângă ei, le crește randamentul. Fără Olaru și Coman, FCSB o să aibă probleme la campionat”, a declarat Adrian Ilie.

26 de goluri au marcat împreună Darius Olaru și Florinel Coman, aceștia fiind primii doi golgheteri ai campionatului. „Dacă își iau golurile, e o problemă mare. Nu mai pun și assist-urile și penalty-urile”, a încheiat Andrei Vochin.

PUNCTUL NEVRALGIC al FCSB in LUPTA pentru TITLU: “POATE FACE RAU ECHIPEI”

ADVERTISEMENT