Sport

Florinel Coman, cerut titular în România – Elveția: „Acum e momentul să joci cu el”

Florinel Coman este cerut titular de Marius Lăcătuș pentru duelul dintre România și Elveția, ultimul meci din grupa de calificări pentru EURO 2024.
21.11.2023 | 20:10
Florinel Coman cerut titular in Romania  Elvetia Acum e momentul sa joci cu el
Florinel Coman, cerut titular în România - Elveția. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Tricolorii” sunt deja calificați la turneul final, după ce au câștigat în penultima etapă cu Israel, scor 2-1. Marius Lăcătuș consideră că acum este momentul ca Florinel Coman să fie folosit titular împotriva unui adversar puternic.

Florinel Coman, cerut titular în România – Elveția

Florinel Coman este cerut titular în confruntarea dintre România și Elveția de către Marius Lăcătuș, care este de părere că acum este momentul în care Edi Iordănescu trebuie să-l folosească pe fotbalistul FCSB-ului:

ADVERTISEMENT

„Meritul lui Edi e că a făcut o echipă națională unită, a format un grup unit. Edi e destul de consecvent, nu cred că va face mari modificări în privința lotului pentru Campionatul European.

Florinel Coman are calități foarte bune și poate aceste calități tehnice pot aduce un plus pentru echipa națională într-un meci care nu mai contează. Asta nu înseamnă că nu mi-a plăcut Drăguș”.

ADVERTISEMENT

„Acum e momentul să joci cu Florinel Coman!”

„Dacă tot vrea să-l schimbe pe Drăguș acum e momentul să joci cu Florinel Coman, Mihăilă fiind suspendat. Singurul motiv pentru care Coman va juca e că Drăguș poate e obosit.

Pușcaș nu trecea printr-o perioadă bună și l-a adus Edi într-o stare foarte bună la meciul cu Israel. Eu rămân la părerea mea e că lotul la EURO, în mare, va fi cam același”, a mai spus Marius Lăcătuș, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Îi dai încredere, Florinel Coman joacă la FCSB, care e pe primul loc, iar când nu joacă, FCSB are probleme. Cred că ar putea fi titular astăzi”, a spus și Helmuth Duckadam.

„A avut ofertă de 8 milioane de euro!”

Giovanni Becali a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre oferta pe care a avut-o Florinel Coman din Portugalia, pentru 8.500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Pentru Florinel au fost oferte, de 8 milioane, 8,5 milioane de la o echipă importantă din Portugalia, dar clubul a plusat, s-a cerut o sumă mult mai mare. 10 milioane?

Era bine dacă cerea atât, s-a ajuns la 15-17 milioane, Doamne Ferește, la fel cerea și pe Tavi Popescu, niște sume incredibile. Acum dacă vine cineva și dă 2-3 milioane, îl dă Gigi imediat”.

„Coman are 5 milioane clauză, dar Gigi îl dă, cred, și cu 4 milioane. Așa era și cu Florin Tănase, cerea 10-15 milioane pentru el, până la urmă l-a dat cu 3 milioane.

Așa este, Gigi se credea deja în Europa și acum nu mai vine nimeni, poate din Arabia Saudită, dar acolo nu avem intrări multe, știm antrenori, dar la echipe mai modeste”, a mai spus Giovanni Becali.

ADVERTISEMENT
2,02 este COTA EXCLUSIVĂ CASA PARIURILOR pentru meciul România - Elveția la pronosticul „nu marchează ambele echipe”