Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sumă uriaşă cerută de Gigi Becali pentru Florinel Coman: „A avut ofertă de 8 milioane de euro!”

Gigi Becali a refuzat o ofertă uriașă pentru Florinel Coman. Cât vrea patronul FCSB pentru „perla” echipei.
21.11.2023 | 00:46
Suma uriasa ceruta de Gigi Becali pentru Florinel Coman A avut oferta de 8 milioane de euro
Giovanni Becali i-a adus lui Gigi Becali oferte de peste 8 milioane de euro pentru Florinel Coman. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali e convins în continuare că va da lovitura cu Florinel Coman și ține cu dinții de mijlocaș. Giovanni Becali a dezvăluit la FANAITK SUPERLIGA ultima ofertă pe patronul FCSB a refuzat-o.

Gigi Becali nu vrea să renunțe prea ușor la Florinel Coman. Ce ofertă a refuzat pentru mijlocaș: „S-au cerut 15-20 de milioane”

Gigi Becali speră că va da lovitura prin vânzarea lui Coman, iar Giovanni Becali a declarat la FANATIK SUPERLIGA că FCSB a refuzat mai multe echipe: „Pentru Florinel au fost oferte, dar clubul a cerut sume foarte mari. Au fost oferte de 8-8,5 milioane de euro de la o echipă importantă din Portugalia. Atunci clubul dorea foarte mult”.

ADVERTISEMENT

Agentul a dezvăluit care a fost contraoferta FCSB: „Doamne ferește! Zici că era nimic. S-au cerut 15-17, 20 de milioane de euro. Exact ca la fel și pentru Octavian Popescu: 40, 30, 20. Îți dai seama când vorbeam îmi închideau telefonul oamenii”. 

Giovanni e de părere că „perla” lui Gigi Becali poate pleca acum pe o sumă mult mai mică: Asta e. Acuma dacă vine unul cu 2-3 milioane îl ia imediat. Așa s-a întâmplat cu Tănase: 7, 10, 15… De-abia l-a dat cu trei milioane.

ADVERTISEMENT

Coman are acum o clauză de 5 milioane de euro. Dacă vine cineva și dă 4 cred că îi dă drumul Gigi. Dar nu anul ăsta că vrea să ia campionatul cu el”, a mai spus vărul patronului FCSB, la FANATIK SUPERLIGA.

Giovanni Becali îl trage de mânecă pe Gigi Becali: „A crezut deja că e în Europa în grupul tranferurilor din Anglia”

Giovanni Becali îl readuce pe Gig iBecali cu picioarele pe pământ: „Gigi a crezut deja că e în Europa în grupul transferurilor din Anglia. Acum a venit Arabia Saudită. N-avem nicio relație cu un antrenor ceva, doar la echipe mai slabe ca să poți realiza un transfer.

ADVERTISEMENT

Pentru că un transfer se poate realiza cu ajutorul jucătorului depinzând cum joacă și de forma pe care o are și de relația managerului cu echipele respective”, a mai spus impresarul.

Becali mai așteaptă un transfer tare în această vară: „Man dacă mai marchează 5-6 goluri până la finalul campionatului și intră cu Parma și se duce și la Europene, probabil va fi transferul cel mai spectaculos al fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Chiar mai spectaculos decât Chivu, Mutu, cam pe acolo. Nu putem să vorbim acum de sume. (n.r. – suma record în fotbalul românesc?) Cred”.

Nu trebuie să ratezi nicio ediție a FANATIK SUPERLIGA! În fiecare luni, marți și vineri, Horia Ivanovici și invitații de așteaptă LIVE de la 10:30, DOAR pe homepage-ul FANATIK.RO. Emisiunea e ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube de la 17:30.

Giovanni Becali a dezvăluit ce ofertă a refuzat Gigi Becali pentru Florinel Coman

ADVERTISEMENT