Sport

Florinel Coman, impresionat de Luis Phelipe și Baba Alhassan după FCSB – LASK Linz 3-1: ”Transferuri reușite!”

Florinel Coman a mărturisit că este impresionat de fotbaliștii Luis Phelipe și Baba Alhassan, transferați în această iarnă de către Gigi Becali pentru a întări echipa.
14.01.2024 | 15:41
Florinel Coman impresionat de Luis Phelipe si Baba Alhassan dupa FCSB  LASK Linz 31 Transferuri reusite
Florinel Coman, impresionat de Luis Phelipe și Baba Alhassan: ”Transferuri reușite!”
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat fără probleme partida amicală cu LASK Linz, scor 3-1, iar Luis Phelipe a reușit să înscrie primul gol al bucureștenilor. Vedeta Florinel Coman salută venirea brazilianului, dar și a fotbalistului Baba Alhassan, adus de la FC Hermannstadt. Coman crede că FCSB era oricum o superechipă, dar acum echipa antrenată de Elias Charalambous va fi favorită certă la titlu.

Florinel Coman, impresionat de Luis Phelipe și Baba Alhassan: „Două transferuri reușite”

A fost un meci foarte bun, un antrenament intens. Aveam nevoie de acest meci pentru a ne intra în ritm. Philipe a și marcat, ne bucurăm, Baba a jucat și el foarte bune. Sunt două transferuri reușite, vor aduce plusul de care avem nevoie.

ADVERTISEMENT

Nu am intrat pentru rezultat, ci pentru a ne face antrenamentul, să pasăm și să jucăm după oboseala acumulată în cantonament. E bine că ne-am pregătit foarte bine aici și trebuie să fim gata la primul meci”, și-a început discursul Florinel Coman.

De asemenea, vedeta celor de la FCSB a vorbit, extrem de sigur pe sine, despre șansele mari pe care actualul lider din SuperLiga le are la câștigarea campionatului în acest sezon. Fără a se feri de cuvinte mari, Florinel Coman consideră că FCSB a fost și este o super echipă, mai ales după întâririle din această iarnă.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman e foarte încrezător: „Eram o super echipă și înainte”

”Au venit doar doi jucători. Super echipă? Eram super echipă. Tragem pentru visul fanilor și al echipei. Vrem să-l îndeplinim. Depinde de noi. Avem un avantaj măricel. Dacă nu-l mărim, măcar să rămână așa. Ne bucurăm pentru colegii noi. Ne bucurăm că Phelipe a marcat, iar Baba a jucat foarte bine. Sunt două transferuri reușite și vor aduce plusul de care avem nevoie a câștigat acest campionat.

Eram o super echipă și înainte. Acum, sper ca acești doi jucător vom avea un plus. Îl așteptăm și pe Nana Antwi și sperăm să se integreze foarte repede”, a completat Florinel Coman. De asemenea, fotbalistul a vorbit despre locul său preferat în teren și despre cum se descurcă pe postul de atacant central, cu mențiunea că Gică Hagi a fost cel care l-a obișnuit cu fotbalul în atac.

ADVERTISEMENT

”Am jucat atacant central, până la 17 ani doar asta am jucat. Când m-a luat domnul Hagi la echipa mare, atunci am jucat în lateral. M-a băgat puțin ca să mă integrez pentru că nu aveam forța necesară pentru poziția de vârf. Acum nu mai vreau să joc atacant. Dar dacă dau un randament în momentul de față în banda stângă, cred că dacă aș trece vârf, mi-ar lua din calități la momentul acesta.

Ca să-mi schimb poziția, ar trebui să fac și antrenamente, să-mi simt din nou mișcările, sunt alte mișcări în centru față de bandă”, a completat Florinel Coman. Acum, fotbaliștii FCSB așteaptă cu nerăbdare prima partidă oficială din acest sezon, cea cu UTA Arad din 22 ianuarie, practic primul examen adevărat al anului 2024.

ADVERTISEMENT

Luis Phelipe, o nouă provocare la FCSB: „Este greu să mă adaptez”

Între timp, unul dintre lăudații lui Florinel Coman, Luis Phelipe, anunța că este surprins cât de greu este să se adapteze la FCSB. “Sunt foarte fericit să fiu aici și să încep cantonamentul alături de noii mei colegi, noii mei prieteni. Este o săptămână grea pentru mine și pentru toți jucătorii, dar trebuie să fim pregătiți pentru meciurile care urmează.

Este foarte diferit, antrenamentele sunt mult mai grele și mai intense decât la vechea mea echipă și se simte. Pentru mine este greu să mă adaptez, dar toată lumea, de la staff, la jucători, mă ajută să o fac”, declara brazilianul într-un interviu acordat FCSB TV. Cu toate acestea, fotbalistul a fost printre cei mai buni de pe teren cu LASK Linz.

  • 5 milioane de euro e cota lui Florinel Coman
ADVERTISEMENT