Fotbal intern

Florinel Coman, jucătorul FCSB care l-a enervat pe Gigi Becali în derby! Ce l-a scos din sărite pe patron. Exclusiv

04.02.2021 | 22:43
Florinel Coman jucatorul FCSB care la enervat pe Gigi Becali in derby Ce la scos din sarite pe patron Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat cu 1-0 derby-ul cu Dinamo și rămâne lider în fața celor de la CFR Cluj. Roș-albaștrii nu au avut cea mai bună evoluție, însă au reușit să se impună fără mari emoții împotriva rivalei. 

Din informațiile FANATIK, Gigi Becali a fost nemulțumit de evoluția lui Florinel Coman în această confruntare. Patronului nu i-au căzut bine evoluțiile ezitante ale “perlei” din ultima vreme și a fost scos din sărite de ezitările atacantului său.

ADVERTISEMENT

Evoluțiile lui Florinel Coman nu au mai fost aceleași după accidentarea suferită în septembrie în confruntarea cu Backa Topola, thriller-ul din Europa League câștigat de roș-albaștri cu 6-6 (5-4 după pen.).

Florinel Coman, jucătorul FCSB care l-a enervat pe Gigi Becali în derby!

Atacantul celor de la FCSB a revenit pe teren la începutul lunii decembrie într-un meci cu UTA Arad, însă evoluțiile sale nu au reușit să fie la nivelul dinaintea accidentării. Coman nu a înscris niciun gol în 2021 și pare că asta îl presează în evoluțiile pe care le are.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că patronului de la FCSB nu i-a venit să creadă că Dinamo a fost la un pas să egaleze la ultima fază, deși diferența de pe teren a fost una uriașă. Chiar dacă evoluția roș-albaștrilor nu a fost una extraordinară, jocul împotriva lui Dinamo a fost controlat aproape în totalitate.

Florinel Coman, următoarea marfă de export a lui Gigi Becali?

Florinel Coman ar trebui să fie următoarea marfă de export a celor de la FCSB și patronul Gigi Becali are așteptări mari de la “perla”. După ce a încasat 13 milioane de euro pe Dennis Man, Gigi Becali speră să obțină o sumă similară și pe Florinel Coman, mai ales că în trecut a refuzat câteva oferte tentante pentru el.

ADVERTISEMENT

În confruntarea cu Dinamo, Florinel Coman a ratat câteva șanse importante de a marca. În minutul 10 nu și-a făcut pașii în momentul în care scăpat singur cu Eșanu, apoi în repriza secundă a avut două ocazii importante, ambele apărate de portarul dinamovist.

“Trebuie să joc fotbal, ca să mă transfer la vară. Ceea ce nu am făcut în ultimele meciuri”

Imediat după meci, Florinel Coman a declarat că este conștient că trebuie să își îmbunătățească jocul astfel încât să poată fi transferat la vară și admite că pune multă presiune pe el pentru a marca goluri:

ADVERTISEMENT

“Îmi doresc de câteva etape să marchez, asta este, mă voi pregăti și sper să o fac. Contează și ce fac eu pe teren. Vor veni și golurile. Cred că pun prea multă presiune pe mine, dar sunt dornic, vreau să simt din nou senzația golului.

Mă simt foarte bine când văd că Tănase este bucuros, a făcut un sezon excepțional, trage echipa după el, este căpitanul nostru, sper să o țină tot așa. Acum ne uităm numai la noi, este cel mai important asta. Urmează un meci foarte greu cu Clinceni, îi vom analiza.

Mai avem un meci până la meciul din Cupă, cu Dinamo. Fanii ne-au încurajat, sper să îi văd din nou în tribune. Au băgat vâna în noi. Știu ce înseamnă să câștigăm în fața lui Dinamo. Trebuie să joc fotbal, ca să mă transfer la vară. Ceea ce nu am făcut în ultimele meciuri”, a spus Florinel Coman la finalul derby-ului.

Florinel Coman a fost transferat de FCSB în vara anului 2017 de la Viitorul. Gică Hagi l-a vândut pe atacant în schimbul a 3 milioane de euro, unul dintre cele mai mari transferuri din istoria echipei înființate în 2009.

  • 22 de ani are Florinel Coman
  • 5.500.000 de euro este cota de piață a lui Coman 

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica: 1,75 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT