Sport

Florinel Coman, remarcatul primului amical al FCSB-ului: „E un alt fotbalist acum!” Ce jucător a devenit indispensabil

Florinel Coman a fost remarcatul lui MM Stoica după primul amical al verii pentru FCSB, împotriva lui FC Sfântu Gheorghe, scor 6-0, în care fotbalistul a dat două pase decisive.
29.06.2022 | 23:15
Florinel Coman remarcatul primului amical al FCSBului E un alt fotbalist acum Ce jucator a devenit indispensabil
Florinel Coman, remarcatul primului amical al FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României consideră că Florinel Coman este cu totul alt fotbalist, văzându-l mult mai matur pe „Mbappe”.

Florinel Coman, remarcatul primului amical al FCSB-ului

Florinel Coman a fost remarcatul lui MM Stoica după primul meci amical al FCSB-ului: „Nu e mult de spus despre acest amical, pentru că adversarul a fost modest, deși sunt reprezentanții Moldovei în Conference League.

ADVERTISEMENT

E prima dată când vin suporterii la meciurile din bază, ne face bine, le face bine și jucătorilor. Toate nedreptățile care s-au întâmplat echipei ăsteia, i-au adus aproape pe suporteri de echipă.

Târnovanu, Olaru și Octavian Popescu nu au fost folosiți deloc și nici Radunovic. Ăsta este cuplul de fundași centrali la ora actuală, Bohenna are o întindere, el se pregătește separat momentan”.

ADVERTISEMENT

„Am avut o discuție interesantă cu Musi și l-am întrebat dacă poate juca în 4-2-3-1 al doilea atacant și mi-a zis că poate juca.

La el garantez că nu vor fi interferențe. Remarcabilă a fost evoluția lui Coman, care a dat două assist-uri, care e alt fotbalist față de cum era. 

ADVERTISEMENT

Nu văd cum am putea să ne dispensăm de Lixandru, pentru că se antrenează excepțional, plus că acoperă mai multe posturi”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Cristea și-a mai recăpătat mobilitatea!”

MM Stoica a continuat și a vorbit despre starea medicală a lui Iulian Cristea, despre care FANATIK v-a informat în exclusivitate, recunoscând că fundașul central și-a mai recăpătat din mobilitate:

ADVERTISEMENT

„Cristea și-a recăpătat deja o mobilitate, îl doare piciorul la peste 100 de grade, e peste grafic, știm ce poate Kurti și oricum el are un fizic bun. Dar anul ăsta calendaristic nu va juca”.

„Noi nu am avut niciodată întârzieri, la noi se dau două salarii o dată. Nu existau probleme nici înainte când Gigi, chiar dacă avea o avere impresionantă, nu avea cash”, a mai spus MM Stoica despre situația financiară a FCSB-ului.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT