Sport

Florinel Coman s-a logodit cu Ioana Timofeciuc! Cerere superbă a fotbalistului de la FCSB. Foto

Florinel Coman s-a logodit cu Ioana Timofeciuc, iar cererea de căsătorie a fotbalistului FCSB-ului a fost cu adevărat superbă, într-un cadru de vis.
23.05.2022 | 21:05
Florinel Coman sa logodit cu Ioana Timofeciuc Cerere superba a fotbalistului de la FCSB Foto
Florinel Coman s-a logodit cu Ioana Timofeciuc. Sursă foto: Captură ecran Instagram
ADVERTISEMENT

Chiar dacă Florinel Coman nu a avut un sezon atât de bun la FCSB, pe plan sentimental „Mbappe” o duce mult mai bine, iar Ioana Timofeciuc a acceptat cererea de căsătorie a „perlei roș-albaștrilor”.

Florinel Coman s-a logodit cu Ioana Timofeciuc

Florinel Coman și-a surprins iubita și s-a logodit cu Ioana Timofeciuc într-un cadru de poveste, la palatul Cantacuzino din Bușteni, fotbalistul FCSB-ului organizând totul ca la carte.

ADVERTISEMENT

Coman a profitat de vacanța primită după finalul play-0ff-ului și nu a mai stat pe gânduri în decizia pe care a luat-o, având o relație de lungă durată cu Ioana Timofeciuc.

Cei doi au făcut public momentul fericit prin postări pe conturile personale de Instagram, unde au primit mii de aprecieri din partea urmăritorilor.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Florinel Coman (@7coman_)

„Am înțeles că fata e gravidă!”

Gigi Becali a vorbit despre relația lui Florinel Coman cu Ioana Timofeciuc și a spus că din spusele lui Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, iubita fotbalistului este însărcinată.

„Am înțeles că e gravidă fată, ne-am bucurat, nu cred că are o relație tensionată. Nu știu, o să mă interesez, eu m-am bucurat când mi-a zis Meme Stoica că e însărcinată prietena lui, că o să fie bine”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman a jucat 21 de meciuri în toate competițiile pentru FCSB în sezonul recent încheiat, marcând un singur gol și oferind cinci pase decisive, mult sub așteptările patronului.

Unicul gol al lui Florinel Coman pentru FCSB în sezonul recent încheiat a fost în preliminariile Conference League, împotriva lui Șahtior Karagandi.

ADVERTISEMENT

De atunci, Florinel Coman a trecut printr-o accidentare, iar revenirea sa nu a fost la nivelul la care se aștepta toată lumea.

  • 3.500.000 de euro este cota de piață a lui Florinel Coman, conform transfermarkt.com
  • 24 de ani are Florinel Coman
ADVERTISEMENT