Sport

Florinel Coman, noi detalii despre accidentare. Toni Petrea confirmă FANATIK: nu e în lot pentru Voluntari – FCSB. Update exclusiv

Florinel Coman, 24 de ani, a ieșit accidentat în prima repriză a derby-ului Universitatea Craiova - FCSB. După investigațiile medicale efectuate la București, Coman a aflat când ar putea reveni pe teren.
13.05.2022 | 18:04
Florinel Coman noi detalii despre accidentare Toni Petrea confirma FANATIK nu e in lot pentru Voluntari  FCSB Update exclusiv
Florinel Teodor Coman si Marius Marcel Constantin in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si FCSB, contand pentru Play-off-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, duminica 8 mai 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
13-05-2022
15:15

Toni Petrea: „Florinel Coman nu e în lot pentru meciul cu Voluntari”

La conferința de presă dinaintea partidei cu FC Voluntari, antrenorul FCSB, Toni Petrea, a confirmat informația exclusivă a FANATIK de la începutul săptămânii în privința accidentării lui Florinel Coman.

În afară de Crețu, îl avem pe Coman care cu siguranță nu va fi în lot cu Voluntari! Poate îl recuperăm săptămâna viitoare. El își dorește foarte mult să revină, să treacă peste momentul acesta mai puțin plăcut”, a explicat Toni Petrea.

FCSB a învins la Craiova, 1-0 cu Universitatea lui Reghecampf, și a rămas la două puncte de primul loc, cu două runde înainte de final. Echipa lui Gigi Becali este la mâna ei, urmând să mai joace cu FC Voluntari și CFR Cluj.

Florinel Coman, detalii de ultimă oră despre accidentarea sa în Universitatea Craiova – FCSB 0-1

Nu au fost doar vești bune pentru cei de la FCSB după cele trei puncte din Bănie! Florinel Coman a ieșit accidentat cu 8 minute înainte de finalul primei reprize, fiind înlocuit de Ianis Stoica.

ADVERTISEMENT

S-a speculat iarăși despre o implicare directă, din „fotoliu”, a patronului Gigi Becali la înlocuirea dinainte de pauză a lui Florinel. FANATIK a dezvăluit chiar în timpul partidei că ofensivul mijlocaș a suferit o contractură și nu a vrut să riște o accidentare mai gravă.

După partidă, inclusiv antrenorul Toni Petrea a vorbit despre înlocuirea lui Coman, declarând că jucătorul a fost cel care a cerut să iasă de pe teren. „A simțit ceva, o contractură! Sper să nu fie nimic grav”, a spus Petrea.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman resimte o contractură la spate și va fi, probabil, menajat la meciul din week-end cu FC Voluntari. Va juca în FCSB – CFR Cluj!

În urma analizelor făcute la revenirea în București, au venit și vești ceva mai bune. Mihai Stoica, informat de staff-ul medical, e de părere că jucătorul se va antrena normal chiar din această săptămână.

Florinel a făcut o ecografie, nu a relevat nimic, doar că e foarte posibil ca simptomele lui să fie date de o problemă la spate. Avem oameni care se ocupă cu deblocarea lui și, dacă e cu spatele, în două zile revine la antrenamentul normal”, a spus Meme la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Totuși, e foarte posibil ca staff-ul să decidă ca Florinel să nu fie forțat în zilele următoare pentru a nu risca o accidentare mai gravă. Din informațiile FANATIKjucătorul va fi menajat în meciul de sâmbătă cu FC Voluntari, tocmai pentru a fi sută la sută la finala din 22 mai cu CFR Cluj!

Probleme și cu „galbenele” lui Tavi Popescu, Florin Tănase și Risto Radunovic. Atenționați pentru meciul cu ilfovenii!

O altă bătaie de cap pentru staff-ul lui Toni Petrea este situația jucătorilor aflați la limită cu cartonașele galbene. Pe listă se aflau căpitanul Florin Tănase și „perla” Octavian Popescu, dar lor li s-a adăugat și Risto Radunovici după meciul din Bănie.

ADVERTISEMENT

Tavi și „Tase” sunt deja de 3 meciuri în această situație, cu 3 „galbene” în play-off. Ambii l-au luat pe ultimul în derby-ul din Gruia, 1-0 FCSB. De atunci au jucat la Constanța, cu Piteștiul și la Craiova, reușind să fie foarte atenți. Popescu a devenit atât de „atent” încât și-a pierdut agresivitatea și implicarea în jocul echipei sale.

Radunovic este cel mai nou nume apărut pe lista cu „diffidati”, jucători aflați la un cartonaș de suspendare. Muntenegreanul a fost avertizat în minutul 11 la Craiova, după o intrare mai decisă la Gustavo. Toți trei trebuie să fie atenți cu FC Voluntari tocmai pentru a nu rata marea finală de titlu cu CFR Cluj.

  • 3,5 milioane de euro este cota actuală a lui Florinel Coman, maximum fiind 6 milioane acum doi ani și două luni
  • 3 asist-uri în 7 meciuri are Coman în actualul play-off. Brăileanul a ratat până acum doar meciul din Gruia, când a rămas pe bancă

  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 1,45 este cota pentru „2 și peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT