Sport

Florinel Coman, vestea pe care o așteptau fanii FCSB după 1-0 cu CFR Cluj. Ce face din vară, după ce ia titlul

FCSB a câștigat meciul cu CFR Cluj, scor 1-0, meci ce s-a disputat în cadrul etapei a 4-a din play-off-ului din Superligă.
15.04.2024 | 00:08
Florinel Coman vestea pe care o asteptau fanii FCSB dupa 10 cu CFR Cluj Ce face din vara dupa ce ia titlul
Florinel Coman, veste proastă pentru fanii lui FCSB: „Nu cred că voi rămâne la vară”. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat meciul cu CFR Cluj, scor 1-0, și este cu un pas mai aproape de a câștiga titlul de campioană după o pauză de mai bine  de nouă ani. Unicul gol al meciului a fost marcat de Florinel Coman.

Reacția lui Florinel Coman după CFR Cluj – FCSB 0-1: „Voiam să ne facem finalul de campionat mult mai ușor”

Jucătorul care a reușit să aducă victorie pentru FCSB datorită unei execuții spectaculoase, Florinel Coman, s-a arătat destul de mulțumit de prestația propriei echipe în partida cu rivalii de CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

„Mă simt foarte bine, a fost o execuție frumoasă. Am venit cu gândul de a câștiga pe acest teren greu, să ne facem finalul de campionat mult mai ușor. După victoriile cu Farul și cu Craiova, ne-am fixat obiectivul pe termen scurt de a rezolva cât mai rapid acest campionat

Sunt fericit că fac parte din acest grup, jucătorii sunt alături de mine, mă ajută, îmi dau libertatea de care am nevoie. Nu cred că voi rămâne la vară, îmi doresc să fac pasul, dar prima dată am ca obiectiv să iau campionatul, apoi să plec”, a declarat Florinel Coman la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman semnează în Qatar cu Al Duhail

Golgheterul României, Florinel Coman, este din ce în ce mai aproape de un transfer la finalul sezonului, mutarea fiind anunțată chiar de Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA. Jucătorul celor de la FCSB va semna cu Al Duhalil, formație din Qatar.

“Pot să spun că m-au contactat şi pe mine, dar nu pot să vină, că suntem în luptă la campionat. Nu pot să spun mai multe. Trebuie să fim campioni şi să vorbim după aia.

ADVERTISEMENT

Nu am ce să fac. Eu mă bucur pentru băiat, îţi dai seama. Nu mi-a picat nimic rău. Atâta timp cât un om poate să câştige aproape de 10 milioane într-un contract, nu îmi pare rău”, a declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1.

FCSB poate deveni campioană chiar în meciul cu Rapid

După victoria cu CFR Cluj, FCSB s-a dus la 13 puncte față de rivalii din Gruia, care ocupă în prezent locul secund în clasamentul Superligii. Echipa patronată de Gigi Becali poate să câștige campionatul etapa viitoare, chiar în fața rivalilor de la Rapid.

ADVERTISEMENT

Pentru ca FCSB să-și adjudece titlul, liderul clasamentul, trebuie să câștige meciul cu echipa din Giulești, iar după să spere că Sepsi și Farul le vor încurca pe CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Dacă acest scenariu ar avea loc, FCSB s-ar duce la 15 puncte față de locul doi, cu 5 etape înainte de final. Cum echipa lui Elias Charalambous nu a beneficiat de rotunjirea punctelor la înjumătățire, asta ar însemna că și în cazul în care FCSB ar pierde ultimele 5 meciuri rămase și CFR ar reuși să se impună în toate meciurile rămase, tot formația din București ar câștiga campionatul.

ADVERTISEMENT