Sport

Floyd Mayweather, KO de 20 de milioane de dolari în lupta cu Sakura. Ce mesaj i-a transmis lui Conor McGregor. Video

Fostul campion mondial de box Floyd Mayweather l-a trimis în lumea viselor pe Mikuru Asakura și i-a transmis lui Conor McGregor că îl așteaptă în ring.
25.09.2022 | 15:10
Floyd Mayweather KO de 20 de milioane de dolari in lupta cu Sakura Ce mesaj ia transmis lui Conor McGregor Video
Retras din activitate de mai bine de cinci ani, Floyd Mayweather continuă să boxeze în gale demonstrative și să-și nimicească adversarii. Sursa foto: Profimedia
ADVERTISEMENT

Floyd Mayweather continuă să impresioneze în ring și la 45 de ani. Deși s-a retras din boxul profesionist, fostul campion mondial luptă în gale demonstrative și își nimicește adversarii.

Floyd Mayweather, mesaj pentru Conor McGregor: ”Vreau să mă bat!”

Fostul mare campion mondial Floyd Mayweather, retras din activitate fără să fi pierdut vreun meci la profesioniști, continuă să boxeze, dar în gale demonstrative.

ADVERTISEMENT

Ultima la care a participat, sâmbătă noapte, a fost găzduită de Tokyo, iar adversarul americanului a fost Mikuru Asakura, expert în artele marțiale mixte. Japonezul a rezistat ceva mai mult de o repriză în fața lui Mayweather, care l-a trimis la podea cu o lovitură năucitoare de dreapta.

Deși asiaticul s-a ridicat și a dat semne că își dorește să continue lupta, arbitrul a oprit ”măcelul”, Asakura fiind în evidentă inferioritate în fața americanului. La finalul meciului Floyd Mayweather i-a transmis un mesaj irlandezului Conor McGregor, căruia i-a acordat revanșa după ce în 2017 l-a învins prin KO tehnic.

ADVERTISEMENT

”În 2023 vreau să mă bat cu McGregor. Nu știu dacă un meci de box adevărat sau o partidă demonstrativă. S-a vorbit despre ambele posibilități, dar eu aș prefera a doua variantă”, a spus Mayweather, după victoria de la Tokyo.

Pentru prezența sa în Japonia, Floyd Mayweather a fost recompensat de organizatori cu o bursă în valoare de 20 de milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Revanșa dintre Floyd Mayweather și Conor McGregor, cel mai așteptat meci al planetei

Mayweather și McGregor sunt considerați cei mai spectaculoși luptători ai momentului, chiar dacă americanul s-a retras oficial. Faptul că provin din discipline sportive diferite face ca atracția pentru o confruntare între cei doi să fie cu atât mai așteptată de fani.

În 2017 cei doi au urcat în ring, iar câștig de cauză a avut Mayweather care s-a impus prin KO tehnic în repriza a 10-a. Irlandezul a digerat greu eșecul și i-a cerut americanului să-i acorde revanșa.

ADVERTISEMENT

Mayweather nu a stat pe gânduri, mai ales că o confruntare cu McGregor generează venituri impresionante, ceea ce înseamnă că și cei doi sportivi vor încasa burse pe măsură.

După precedenta ”bătaie”, Floyd Mayweather a plecat acasă mai bogat cu 100 de milioane de dolari, în timp ce McGregor s-a ales cu 30 de milioane de dolari.

50 de victorii și zero înfrângeri este bilanțul lui Floyd Mayweather în cariera de boxer profesionist

22 de victorii și 6 înfrângeri este palmaresul lui Conor McGregor în galele profesioniste MMA

ADVERTISEMENT