Fotbal international

Fost internațional de tineret al Germaniei, prins cu 230 de kg de marijuana și 50 de kg de cocaină!

26.03.2021 | 20:34
Fost international de tineret al Germaniei prins cu 230 de kg de marijuana si 50 de kg de cocaina
ADVERTISEMENT

Caz incredibil în Germania, acolo unde fostul internațional U21, Mustafa Kucukovic, a fost arestat de poliția din Hamburg. El este implicat într-un caz uriaș de trafic de droguri.

Împreună cu un alt bărbat, fostul fotbalist ar fi reușit să obțină nu mai puțin de 230 de kilograme de cannabis, 50 de kilograme de cocaină și 30 de kilograme de hașiș, în perioada aprilie-mai 2020.

ADVERTISEMENT

Mustafa Kucukovic a jucat pentru cluburi precum 1860 Munchen, Energie Cottbus sau Hamburger SV, dar riscă acum ani grei de închisoare

A jucat pentru tineretul Germaniei, iar miercuri a fost „săltat” de poliția din Hamburg

Un meci a apucat să joace Mustafa Kucukovic pentru naționala Germaniei, la nivel U21. Deși era un tânăr foarte promițător, fotstul atacant nu și-a atins niciodată potențialul. El a fost crescut de Schalke 04, iar apoi a ajuns să joace pentru cluburi de renume din Bundesliga, însă s-a retras la doar 29 de ani.

ADVERTISEMENT

După retragere, nu a rămas apropiat de fotbal, dar și-a păstrat predilecția către domenii care generează „numere mari”. Astfel, el a început să facă trafic de droguri. Polițiștii din Hamburg l-au arestat miercuri, acuzându-l de obținerea unor cantități imense de droguri! 230 de kg de marijuana, 30 de kg de hașiș și 50 de kg de cocaină, conform Hamburger Abendblatt.

Totul, în perioada aprilie-mai 2020, alături de un alt bărbat în vârstă de 29 de ani. Și el a fost arestat. Cei doi ar fi vândut ulterior drogurile, în Hamburg. Poliția i-a avut în vizor pe cei doi suspecți timp de mai multă vreme, dar de abia miercuri, 24 martie, ei au putut fi arestați. De asemenea, casele lor au fost percheziționate, iar polițitșii au găsit 20.000 de euro cash și multe cartele SIM.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei din Germania, polițiștii nemți au reușit să deschidă o anchetă uriașă asupra unei aplicații numite EncroChat, pe care nu mai puțin de 60.000 de oameni discutau despre trafic de droguri. Cele 20.000.000 de mesaje descoperite de anchetatori au condus la razii impresionante în Berlin și nu numai. Kucukovic este prima celebritate arestată în acest caz.

Mărire și decădere. A jucat în Bundesliga și Ligue 1

Fostul atacant german a jucat în Bundesliga pentru Hamburg, în perioada 2004-2006 și chiar a reușit să marcheze un gol pe prima scenă a fotbalului din Germania. Între 2008 și 2010, Kucukovic a jucat și în Ligue 1, la Grenoble, dar nu a reușit să adune decât 5 apariții în două sezoane.

ADVERTISEMENT

În restul carierei, fostul atacant care a ajuns să fie arestat pentru trafic de droguri a evoluat în ligile inferioare din Germania și Franța, dar și în Cipru sau Danemarca. A adunat, în total 216 meciuri la nivel profesionist, în care a reușit să înscrie 47 de goluri.

ADVERTISEMENT