Sport

Fostă jucătoare antrenată de Patrick Mouratoglou, acuzații grave la adresa francezului: „Voia să obțină rezultate și nu-i păsa în ce fel o făcea”

Aravane Rezai a oferit informații explozive despre colaborarea cu Patrick Mouratoglou și îi aduce acuzații foarte grave antrenorului.
28.10.2022 | 09:17
Fosta jucatoare antrenata de Patrick Mouratoglou acuzatii grave la adresa francezului Voia sa obtina rezultate si nui pasa in ce fel o facea
ADVERTISEMENT

Patrick Mouratoglou a rupt tăcerea după suspendarea Simonei Halep pentru dopaj, însă antrenorul numărului 9 mondial este atacat din toate părțile.

Aravane Rezai, declarații-bombă despre Patrick Mouratoglou: „Era prea posesiv. Nu își asuma responsabilitățile”

Aravane Rezai a lucrat cu Patrick Mouratoglou timp de un an, în perioada 2009-2010, iar franțuzoaica de origine iraniană l-a criticat dur pe fostul său antrenor. Povestea a fost readusă în prim plan pe site-ul tennisforum.com de către un fan.

ADVERTISEMENT

„La turneul din Bali l-am invitat pe prietenul meu, Patrick Mouratoglou. Am câștigat turneul și am decis să lucrăm împreună. La început, încă eram antrenată de tata și am lucrat cu ambii. Patrick mi-a adus o doză de profesionalism și m-a dus să mă antrenez pe cele mai bune terenuri”, și-a început jucătoarea interviul.

Iraniana însă a pus în evidență și o parte mai întunecată a lui Mouratoglou și un comportament pe care îl are și cu Simona Halep: „Dar uneori era prea posesiv. Și nu își asuma responsabilitățile. A făcut presiuni asupra mea ca să-mi înfrunt părinții. M-a pus față în față cu ei pentru ca el să obțină ce dorea: control total. Voia să obțină rezultate și nu-i păsa în ce fel le obținea”.

ADVERTISEMENT

Același lucru s-a întâmplat și în cazul româncei, care nu i-au mai avut pe cei din familie în lojă la turneele importante așa cum era obișnuită, iar Simona și-a concediat pe rând toți colaboratorii înconjurându-se de un staff 100% Mouratoglou. „Îmi zicea «Îți promit că vei ajunge în Top 10. Trebuie să mă asculți». Am avut încredere totală în el. Dar nu e bine ca un bărbat să pună o fată tânără împotriva tatălui ei, în timp ce el stă și se uită”, a mai povestit Aravane Rezai.

Aravane Rezai, declarație acidă: „Nu aș spune că e un mare antrenor. E un foarte bun om de afaceri”

Fosta jucătoare antrenată de Patrick Mouratoglou a oferit o declarație sugestivă despre colaborarea cu antrenorul francez: „E un om pasionat de tenis, dar nu aș spune că e un mare antrenor. E un foarte bun om de afaceri”.

ADVERTISEMENT

Jucătoarea din Franța a dezvăluit metodele dure ale Patrick Mouratoglou și a oferit detalii pur și simplu uluitoare: „Dar nici nu îți poți imagina ce a făcut cu mine când am câștigat turneul de la Madrid… Abia mâncam, doar beam un pahar de lapte pe zi. Nici nu mâncam micul dejun. Abia puteam ridica telefonul. Eram ca într-o închisoare.

Mă trezeam la 06:00 și alergam o oră sau două ore. Mă punea să fac exerciții chiar înainte de meci. Era prea mult. Oamenii din echipa lui, doctori sau nutriționiști, îi spuneau că mă voi accidenta dacă va continua în acest fel. Iar el le spunea că nu îi pasă”.

ADVERTISEMENT

Aravane Rezai l-a desființat pe Mouratoglou: „Nu-i păsa de sănătatea mea mentală. Mâncam doar foarte puțină salată”

Rezai a pierdut mult în greutate, iar performanțele jucătoarei erau considerate drept meritul principal al lui Mouratoglou: „Și nici nu-i păsa de sănătatea mea mentală. Punea multă presiune pe mine. Eram foarte slabă. Pentru fiecare meci mâncam doar foarte puțină salată. Aveam doar un pahar de lapte și salată în stomac.

Nu mă lăsa să mănânc mai mult. Spunea că trebuie să slăbesc, dar nu se putea așa. Când lucram cu el, auzeam «Patrick tocmai a câștigat alt turneu». Asta e tot ce dorea, să fie cunoscut”, au fost declarațiile șocante ale fostului număr 15 mondial.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Leguma cu care culegătorii au dat lovitura în această perioadă. E la discreţie...
Leguma cu care culegătorii au dat lovitura în această perioadă. E la discreţie şi ia de cele mai multe ori calea exportului
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
Vom avea o NOUĂ zi NAȚIONALĂ! CÂND se va SĂRBĂTORI
Vom avea o NOUĂ zi NAȚIONALĂ! CÂND se va SĂRBĂTORI
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Prognoza meteo pentru lunile vară. Cum va fi vremea pe litoral
Prognoza meteo pentru lunile vară. Cum va fi vremea pe litoral
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia...
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur: „Mama lui a declarat că Iulia...”